Πρόταση νόμου από τη Χρυσή Αυγή για δικαίωμα χρήσης όπλων εντός οικιών

Πρόταση νόμου από τη Χρυσή Αυγή για δικαίωμα χρήσης όπλων εντός οικιών
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Eurokinissi

Οι χρυσαυγίτες κατέθεσαν Πρόταση Νόμου για να μην διώκονται τα περιστατικά υπέρβασης των ορίων της αυτοάμυνας και η αυτοδικία σε περιπτώσεις εισβολής σε οικίες πολιτών

Την μετατροπή της χώρας σε Φαρ Ουέστ όπου θα παίρνει ο πολίτης το νόμο και τα όπλα στα χέρια του ζητεί η Χρυσή Αυγή με πρόταση νόμου που κατέθεσε στη Βουλή.

Σε μια προφανή απόπειρα εκμετάλλευσης της αιματηρής απόπειρας ληστείας στην Κηφισιά οι χρυσαυγίτες δεν έχασαν χρόνο και κατέθεσαν στη Βουλή πρόταση νόμου η οποία προτρέπει ουσιαστικά τους πολίτες να πάρουν τα όπλα. Η πρόταση των χρυσαυγιτών επικαλείται τον «τρόμο» των πολιτών και ζητεί να θεσμοθετηθεί το «δικαίωμα» της άμυνας εντός της οικίας.

Με την πρότασή τους οι χρυσαυγίτες υποστηρίζουν ότι οποιαδήποτε πράξη βίας του πολίτη εντός της οικίας του σε περίπτωση εισβολής θα πρέπει να θεωρείται «εξ’ ορισμού» και «άνευ ετέρων προϋποθέσεων» ως αυτοάμυνα. Μάλιστα ζητούν να μένει ατιμώρητος ακόμη και όποιος υπερβαίνει τα όρια της αυτοάμυνας εάν επικαλεστεί ότι έπραξε «λόγω φόβου ή ταραχής».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα