Ρήγας: Συζητάμε με φιλοζωικές για αλλαγές στο νομοσχέδιο για τα ζώα

Ρήγας: Συζητάμε με φιλοζωικές για αλλαγές στο νομοσχέδιο για τα ζώα
Ο Πάνος Ρήγας γγ του ΣΥΡΙΖΑ (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως στο κόμμα δεν γνώριζαν επακριβώς τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο που προκαλεί αντιδράσεις στις φιλοζωικές

Δεν γνωρίζαμε πολύ καλά τι περιελάμβανε το νομοσχέδιο για τα κατοικίδια ανέφερε στο Ραδιόφωνο 24/7 από τους 88,6, ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, ενώ συνεχίζοντας για το ζήτημα αυτό τόνισε πως υπάρχουν συζητήσεις με κάποιες φιλοζωικές οργανώσεις ώστε να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές.

Ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, απαντώντας στη δήλωση Γεωργιάδη ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση θα αναζητήσει αυτούς που έστησαν τη σκευωρία της Novartis, κάνοντας όσες προανακριτικές χρειαστούν.

Σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το κόμμα που θα κερδίσει τις εκλογές γιατί ο κόσμος θα εκτιμήσει τις προσπάθειες που έκανε, ενώ ο κ. Γεωργιάδης θα είναι εκτός ΝΔ.

Ο κ. Ρήγας μίλησε για καθαρή έξοδο τον Αύγουστο, χωρίς πιστοληπτική γραμμή στήριξης. Τόνισε ότι η κυβέρνηση μετά τον Αύγουστο, θα δει το θέμα της φορολογίας και του κατώτατου μισθού.

Αναφερόμενος στις συνεργασίες, είπε ότι στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, δεν υπήρξε κάτι καινούριο και παραμένουν δέσμιοι παλιών αντιλήψεων. «Εάν αλλάξουν εδώ είμαστε να τους ακούσουμε» συμπλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα