Σαμαράς κατά Τσίπρα: Δεν θέλει την ανάπτυξη και πολεμά τις μεταρρυθμίσεις

ΚΡΗΤΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-4η προσυνδιάσκεψη  της ΝΔ  με τη συμμετοχή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.(EUROKINISSI-ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)
ΚΡΗΤΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-4η προσυνδιάσκεψη της ΝΔ με τη συμμετοχή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.(EUROKINISSI-ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) EUROKINISSI

"Αισθάνεται άβολα όταν ακούει για επιχειρηματικότητα, εξωστρέφεια και ανταγωνιστικότητα", δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σε κυριακάτικο Τύπο

Επίθεση στον πρωθυπουργό τον οποίο κατηγορεί ότι « δεν θέλει την ανάπτυξη» και πως « πολεμά τις μεταρρυθμίσεις» εξαπολύει ο Αντώνης Σαμαράς. Σε δήλωσή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει πως ο κ. Τσίπρας αισθάνεται άβολα όταν ακούει για επιχειρηματικότητα, εξωστρέφεια και ανταγωνιστικότητα και ότι από ιδεοληψία θέλει να ξαναφέρει στην Ελλάδα το μεγάλο κομματικό κράτος.

Ο κ. Σαμαράς επισημαίνει ότι « η μάχη της Ανάπτυξης θα κερδηθεί, μόνο αν “κερδίσει” ο ιδιωτικός τομέας το μεγάλο κράτος» καθώς,όπως τονίζει, αυτό θα φέρει θέσεις εργασίας, θετική ψυχολογία στην αγορά και νέες επενδύσεις. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ «αν το μεγάλο κράτος κερδίσει τον ιδιώτη, θα βλέπουμε να έρχεται ο λογαριασμός στους πολίτες, μέσα από άνευ προηγουμένου φορολογικές καταιγίδες, που θα φέρουν ύφεση και άνοδο της ανεργίας, κάτι το οποίο δυστυχώς ζούμε, από τους πρώτους κιόλας μήνες του ΣΥΡΙΖΑ».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Σαμαράς

ADVERTISING

SHARE: