Σεντένο: Να προσδώσουμε στους Έλληνες την αίσθηση της ιδιοκτησίας για το μέλλον τους

Σεντένο: Να προσδώσουμε στους Έλληνες την αίσθηση της ιδιοκτησίας για το μέλλον τους
O πρόεδρος του Eurogroup, Μάριο Σεντένο AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

"Είναι πολύ σημαντικό οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα να νιώθουν ότι κρατούν το μέλλον στα χέρια τους για όλη αυτή τη διαδικασία. Διότι είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία" επεσήμανε ο πρόεδρος του Eurogroup

Την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει επιτυχώς από το δημοσιονομικό της πρόγραμμα εξέφρασε ο πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο.

Ο κ. Σεντένο σε δηλώσεις του στο euronews έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην ιδιοκτησία «της επόμενης μέρας» από την Ελλάδα, τονίζοντας ότι η Ελλάδα πρόκειται να περάσει μέσα από πολιτικούς και εκλογικούς κύκλους και η επόμενη κυβέρνηση της χώρας πρέπει να διατηρήσει αυτήν την αίσθηση της ιδιοκτησίας.

«Το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή είναι να προσδώσουμε στην ελληνική κυβέρνηση, στις ελληνικές αρχές και στην κοινωνία, την αίσθηση της ιδιοκτησίας για το μέλλον τους. Αποδίδω μεγάλη σημασία σε αυτό το ζήτημα καθώς περνούμε από μια μετάβαση μεταξύ πολιτικών και εκλογικών κύκλων στην Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντικό η επόμενη κυβέρνηση να διατηρήσει αυτήν την αίσθηση της ιδιοκτησίας για όλη τη διαδικασία. Γιατί είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία», επεσήμανε ο πρόεδρος του Eurogroup.


(Φωτογραφία: AP / Geert Vanden Wijngaert)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα