Σήμα εξόδου από τα μνημόνια δίνει η Μέρκελ

German Chancellor Angela Merkel smiles after she received a bouquet of flowers ahead of the Valentine's Day in Berlin, Germany, Friday, Feb. 9, 2018. (Britta Pedersen/dpa via AP)
German Chancellor Angela Merkel smiles after she received a bouquet of flowers ahead of the Valentine's Day in Berlin, Germany, Friday, Feb. 9, 2018. (Britta Pedersen/dpa via AP) AP

Στη σημαντική πρόοδο που έχει καταγράψει η οικονομία της Ελλάδας αναφέρθηκε η καγκελάριος της Γερμανίας

Η Ευρωζώνη έχει ξεπεράσει την περίοδο των προγραμμάτων διάσωσης, καθώς η Ελλάδα έχει καταγράψει σημαντική πρόοδο και όλες οι οικονομίες βρίσκονται σε ανάπτυξη, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Βερολίνο η Άγγελα Μέρκελ.

Η πολιτική της Ευρωζώνης και στο μέλλον θα βασίζεται στην αλληλεγγύη και στην ισχύ σαφών κανόνων πρόσθεσε η Γερμανίδα καγκελάριος.

Συνάντηση με το Ζάεφ για το Σκοπιανό

Η καγκελάριος της Γερμανίας πρόκειται να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, την ερχόμενη Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε π η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Ουλρίκε Ντέμερ στο Βερολίνο.

Βασικό θέμα της συνάντησης, σύμφωνα με την ίδια, θα είναι οι διμερείς σχέσεις και τρέχοντα θέματα ευρωπαϊκής και περιφερειακής πολιτικής.

Φωτό: Britta Pedersen/dpa via AP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μέρκελ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σε ψυχρό κλίμα η συνάντηση Μέρκελ - Γιλντιρίμ

Μέρκελ: Το Υπουργείο Οικονομικών ήταν το τίμημα για τη συμφωνία με το SPD

ADVERTISING

SHARE: