Σκληρή επίθεση Καμμένου σε Μπακογιάννη

Σκληρή επίθεση Καμμένου σε Μπακογιάννη
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Συζήτηση στην ολομέλεια του σχεδίου νόμου «Για τη διαπραγμάτευση και σύναψη δανειακής σύμβασης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ΕSM)»// ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ- ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ -ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ .(EUROKINISSI-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ) Eurokinissi

"Να αφήσει το όνομα των Σκοπίων να το χειριστούν οι πολιτικοί προϊστάμενοί της, Σαμαράς και Γεωργιάδης", δήλωσε δηκτικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απαντώντας στην πρώην υπουργό, που έκανε λόγο για έλλειμα σοβαρότητας και σχολίασε "Ξεκινήσαμε με Βαρουφάκη και καταλήγουμε στον Καμμένο"

Σκληρή επίθεση στη Ντόρα Μπακογιάννη εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με αφορμή το Σκοπιανό.

Ο κ.Καμμένος ειδικότερα δήλωσε: «Ημέρες εορτών καταλαβαίνουμε ότι της κ. Μπακογιάννη της λείπουν τα δώρα της Siemens, τα πληρωμένα δείπνα του κ. Χριστοφοράκου, ενώ μετά την αποπομπή της από τον αδελφό της νοσταλγεί τις εποχές που μετρούσε ο λόγος της και δεν μπορεί πλέον να την παρηγορήσει ούτε ο κουμπάρος της που ετοιμάζεται να απολογηθεί για το μισό ποινικό κώδικα.

Της εύχομαι με το ξεχασμένο και αδήλωτο εκατομμύριο στο Λονδίνο να απαλύνει τον πόνο της. Όσον αφορά το όνομα των Σκοπίων ας αφήσει να το χειριστούν οι πολιτικοί προϊστάμενοί της κκ. Σαμαράς και Γεωργιάδης».

Η κ.Μπακογιάννη νωρίτερα σήμερα μιλώντας στο Σκάι είχε υποστηρίξει: “Παρακολουθούμε μία κυβέρνηση που προσπαθεί το δικό της εσωτερικό θέμα να το μεταφέρει στην αντιπολίτευση. Ζούμε το απόλυτο θέατρο του παραλόγου, πάνω σε ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα που ταλανίζει την εξωτερική μας πολιτική 25 και πλέον χρόνια” και είχε δηλώσει: “Δεν μπορεί να προσέρχεται σε μία εθνική διαπραγμάτευση η κυβέρνηση κ να έχει δύο διαφορετικές θέσεις. Μόνο με ενιαία εθνική θέση μπορούμε να διαπραγματευτούμε με επιτυχία. Αλλιώς δε θα σε θεωρήσει κανένας συνομιλητής σου σοβαρό. Ξεκινήσαμε με Βαρουφάκη και καταλήγουμε στον Καμμένο.”

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών σημείωσε επίσης: “Δεν έχω ακούσει κανένα στη Νέα Δημοκρατία ο οποίος να αμφισβητεί το Βουκουρέστι.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα