Σκουρολιάκος: Τεράστιες οι αδικίες στην δυτική Αττική

Σκουρολιάκος: Τεράστιες οι αδικίες στην δυτική Αττική
Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού "Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας για την αμοιβαία ίδρυση πολιτιστικών κέντρων", στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής την Τρίτη 17 Μαΐου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) eurokinissi

"Το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε είναι να μετράμε 20 νεκρούς" δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

“Το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε είναι να μετράμε 20 νεκρούς” ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Ο κ. Σκουρολιάκος μίλησε για τεράστιες αδικίες στη Δυτική Αττική, σημειώνοντας πως από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Δυτική Αττική είναι το πίσω οικόπεδο του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθήνας και Πειραιά.

Όπως ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ευθύνεται η κλιματική αλλαγή, αλλά περισσότερο ευθύνονται οι κυβερνήσεις με τις πολιτικές που ακολούθησαν.

Αναφερόμενος στα Paradise Papers, ο κ. Σκουρολιάκος είπε ότι αυτοί που ευλογούν τις εξωχώριες εταιρίες, κλαίνε για εκείνους που φορολογούνται. Γι’ αυτούς που βγάζουν τα λεφτά στο εξωτερικό, όμως, δεν λένε τίποτε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα