Σόου Καμμένου στο Καστελόριζο

Σόου Καμμένου στο Καστελόριζο
Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, το Σάββατο 23 Μαΐου 2015, στο Καστελόριζο, με θέμα την επικείμενη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου. (EUROKINISSI/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ) Eurokinissi

Στο νησί από όπου ο Παπανδρέου είχε ανακοινώσει την υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο θα συνεδριάσει τη Δευτέρα η επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής

Στο Καστελόριζο θα συνεδριάσει τη επόμενη Δευτέρα η επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, κατόπιν πρότασης του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Οι βουλευτές θα επισκεφτούν τις νησίδες Ρω και Στρογγύλη και θα ενημερωθούν για θέματα που αφορούν την ασφάλεια της χώρας. Η μετάβαση θα γίνει με στρατιωτικό αεροσκάφος που θα απογειωθεί από την αεροπορική βάση της Ελευσίνας.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται σε μία χρονική συγκυρία κατά την οποία από την Άγκυρα αμφισβητείται η συνθήκη της Λωζάνης, τίθεται ξανά θέμα Ιμίων και γίνονται δηλώσεις περί προσάρτησης των κατεχόμενων, καθώς η Τουρκία βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο αλλαγών στα ανατολικά σύνορα της λόγω του Συριακού.

Υπενθυμίζεται ότι από το Καστελόριζο ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε ανακοινώσει την υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα