Σοσιαλιστικές Ιστορίες: Γράψε το δικό σου ΠΑΣΟΚικό διήγημα

Σοσιαλιστικές Ιστορίες: Γράψε το δικό σου ΠΑΣΟΚικό διήγημα

Η ιστορία θα πρέπει να εκτυλίσσεται εντός ηγεσίας Ανδρέα Παπανδρέου και να αποπνέει τον χαρακτήρα που προκύπτει από το περιεχόμενο της σελίδας "Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο"

Μόλις πριν λίγες ημέρες η σελίδα στο Facebook, “Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο”, ανακοίνωσε πως ξεπέρασε σε likes τη σελίδα του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε να τη συγχωνεύσει προβάλλοντας ως έρεισμα τη σοσιαλιστική ανασύσταση στο πνεύμα των “παραδοσιακών αξιών” του Κινήματος, όπως εκφράστηκαν από τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Σήμερα, οι διαχειριστές της σελίδας ανακοινώνουν τη συνεργασία τους με τις Εκδόσεις iWrite στα πλαίσια ενός διαγωνισμού σοσιαλιστικών διηγημάτων.

Σοσιαλιστικές Ιστορίες των 80’s και 90’s

 

“Προσκαλούμε όλους τους συγγραφείς ανεξαρτήτως ηλικίας, να μας στείλουν ένα διήγημα με φόντο μια ιστορία, αληθινή ή φανταστική, η οποία δύναται να ανήκει σε ποικίλα λογοτεχνικά είδη (κοινωνική, πολιτική, μυστηρίου, αισθηματική κ.λπ.). Η ιστορία αυτή θα πρέπει οπωσδήποτε να εκτυλίσσεται εντός των χρονικών ορίων της ηγεσίας του Ανδρέα Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ (1981-1996) και να αποπνέει έναν αγνό σοσιαλιστικό χαρακτήρα, όπως αυτός προκύπτει από το περιεχόμενο της σελίδας “Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο”, τονίζεται από τους υπεύθυνους του διαγωνισμού.

Επίσης διευκρινίζονται τα παρακάτω:

“Στο πλαίσιο της γνωριμίας μας με τους αναγνώστες του συγκεκριμένου λογοτεχνικού πεδίου, αλλά και της διάθεσής μας για την ανάδειξη νέων συγγραφικών ταλέντων και πρωτότυπων σεναρίων, ανακοινώνουμε τη συνεργασία των εκδόσεων iWrite με τη σελίδα “Παλιό ΠΑΣΟΚ -Το Ορθόδοξο” και την προκήρυξη ενός πρωτότυπου διαγωνισμού διηγήματος με τίτλο “Σοσιαλιστικές Ιστορίες των 80’s και 90’s”.

Στο πλαίσιο αυτό, προσκαλούμε όλους τους συγγραφείς, φίλους του “Παλιού ΠΑΣΟΚ, ανεξαρτήτως ηλικίας, να μας στείλουν ένα διήγημα (έκτασης 1.000 με 2.500 λέξεων) με φόντο μια ιστορία, αληθινή ή φανταστική, η οποία δύναται να ανήκει σε ποικίλα λογοτεχνικά είδη (κοινωνική, πολιτική, μυστηρίου, αισθηματική κ.λπ.). Η ιστορία αυτή, που θα διαδραματίζεται εντός της γεωγραφικής περιφέρειας της χώρας μας, θα πρέπει οπωσδήποτε να εκτυλίσσεται εντός των χρονικών ορίων της ηγεσίας του Ανδρέα Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ (1981-1996) και να αποπνέει έναν αγνό σοσιαλιστικό χαρακτήρα, όπως αυτός προκύπτει από το περιεχόμενο της σελίδας “Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο”.

Τα διηγήματα που θα ξεχωρίσουν στον διαγωνισμό θα συμπεριληφθούν σε μία συλλεκτική έκδοση βιβλίου, η οποία θα παρουσιαστεί μέσα στο 2017 στο αναγνωστικό κοινό. Ο χρόνος που θα γίνει η βιβλιοπαρουσίαση θα γνωστοποιηθεί με το πέρας των διαγωνισμών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους της σελίδας Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο ([email protected]) ή με τις εκδόσεις iWrite | 2311 27 28 03 ή 21 10 12 6900)”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα