Σπίρτζης: ‘Απόλυτα δικαιωμένος’ από την απόφαση για την Uber

Σπίρτζης: ‘Απόλυτα δικαιωμένος’ από την απόφαση για την Uber
Συνέντευξη τύπου του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη για το νέο νομοσχέδιο για τις Μεταφορές την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Την ικανοποίησή του για την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου εκφράζει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, παραπέμποντας τους δημοσιογράφους για δηλώσεις στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Απόλυτα δικαιωμένος από την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Uber και ομοειδών της εταιρειών δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

«Τώρα να απευθυνθείτε στον κύριο Μητσοτάκη και τα στελέχη του να σας κάνουν δηλώσεις και όχι σε μένα», είπε ο κ. Σπίρτζης.

Με την απόφαση αυτή, σημείωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι «αποδεικνύεται ποιοι θέλουν την Ελλάδα μία ευρωπαϊκή χώρα που σέβεται τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και ποιοι τη θεωρούν αποικία και ψωροκώσταινα».

Ο κ Σπίρτζης επικρίθηκε έντονα το περασμένο καλοκαίρι από στελέχη της ΝΔ και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη για το νομοσχέδιο που αφορά τον τρόπο λειτουργίας των ηλεκτρονικών πλατφορμών εξεύρεσης ταξί, όπως διευκρίνισε ο υπουργός το νομοσχέδιο έχει περάσει από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή και πολύ σύντομα θα κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα