Σπίρτζης: Δεν καταργείται το μειωμένο εισιτήριο των 0,60 ευρώ

Σπίρτζης: Δεν καταργείται το μειωμένο εισιτήριο των 0,60 ευρώ
Συνέντευξη τύπου του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη για το νέο νομοσχέδιο για τις Μεταφορές την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Κατήγγειλε παραπληροφόρηση από συγκεκριμένους κύκλους που θέλουν να απαξιώσουν το έργο της κυβέρνησης. Ανακοίνωσε ότι το μειωμένο εισιτήριο θα μπορεί να ενσωματώνεται στην προσωποποιημένη κάρτα

Τα δημοσιεύματα ιστοσελίδων που του καταλόγιζαν ότι σχέδιο κατάργησης του μειωμένου εισιτηρίου των 60 λεπτών που χρησιμοποιούν άνεργοι, φοιτητές και ΑΜΕΑ διέψευσε ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, στη Βουλη.

«Προφανώς και δεν θα καταργηθεί το μειωμένο εισιτήριο» είπε ο υπουργός Υποδομών στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για τις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Κατήγγειλε δε ότι πίσω από τα παραπλανητικά δημοσιεύματα κρύβονται συγκεκριμένοι κύκλοι που επιθυμούν να απαξιώσουν το έργο του υπουργείου.

Ο κ. Σπίρτζης εξήγησε μάλιστα ότι στόχος του υπουργείου είναι όσοι δικαιούνται εκπτωτικής πολιτικής να μην μείνουν έξω από τη λογική της προσωποποιημένης κάρτας. Πάντως αναγνώρισε ότι τα μηχανήματα αυτόματης έκδοσης εισιτηρίων δεν έχουν τη δυνατότητα να ταυτοποιούν κάποιον εάν είναι δικαιούχος μειωμένου εισιτηρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα