Σπίρτζης: To Ελληνικό θα προχωρήσει

Σπίρτζης: To Ελληνικό θα προχωρήσει
Arrival of SYRIZA MPs at Athens Concert Hall for the opening of the Central Committee meeting, in Athens, Greece on July 28, 2017. / , 28 2017. George Vitsaras / SOOC

Για το ζήτημα της επένδυσης στο Ελληνικό, για τις ζημιές στη Σαμοθράκη αλλά και για τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες μίσθωσης οχημάτων μίλησε ο Χ. Σπίρτζης

Το έργο του Ελληνικού θα προχωρήσει δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο υπουργός Υποδομών και μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Σημείωσε ότι το ζήτημα στο Ελληνικό είναι για 25 στρέμματα και όχι για τα χιλιάδες στρέμματα που θα αξιοποιηθούν. Πρόσθεσε ότι το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο καθυστέρησε και για το έργο του ΜΕΤΡΟ στη Θεσσαλονίκη. Υπογράμμισε ότι η ΝΔ εναντιώνεται γιατί είναι το γραφείο Τύπου και διεκπεραιωτής συγκεκριμένων επιχειρηματιών.

«Η ΝΔ για κάποιους επιχειρηματίες είναι ”μπάτε σκύλοι αλέστε”, εμείς θέλουμε τα έργα αλλά τηρώντας τους νόμους, δεν κάνουμε εκπτώσεις» πρόσθεσε.

Για τις ζημιές στη Σαμοθράκη είπε ότι πρέπει να αποκατασταθεί η υδροδότηση και το οδικό δίκτυο, ενώ οι καταστροφές έχουν να κάνουν και τις χρόνιες παθογένειες του χωροταξικού σχεδιασμού. «Το δημαρχείο είναι χτισμένο πάνω στο ρέμα, τέσσερα ρέματα περνούν μέσα από τη χώρα» σημείωσε.

Πρόσθεσε ότι όλα αυτά πρέπει να αλλάξουν. Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες μίσθωσης οχημάτων με οδηγό, είπε ότι πρέπει να μπουν κανόνες και σε αυτό το ζήτημα, καθώς δεν γνωρίζει ποιοι είναι, τι είναι, εάν είναι επαγγελματίες οδηγοί, πως πληρώνονται και που πηγαίνουν τα χρήματα.

Μιλώντας στο σταθμό μας ο πρόεδρος των ταξί, Θύμιος Λυμπερόπουλος είπε ότι με το νομοσχέδιο του Σπίρτζη κόβονται η φοροδιαφυγή, οι πειρατές και μπαίνει τάξη.

Κατήγγειλε ότι πολιτικοί και δημοσιογράφοι δεν θέλουν την προώθηση του νομοσχεδίου, λέγοντας ότι κάποιοι στενοχωριούνται επειδή στηρίζει την προσπάθεια του κ. Σπίρτζη και τον αποκαλούν «κόκκινο Λυμπερόπουλο». «Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται» συμπλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα