Σπυράκη: Η κυβέρνηση να προβεί σε όλες τις ενέργειες για να επιστρέψουν οι δύο Έλληνες αξιωματικοί

Δόθηκε σήμερα, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, έκτακτη συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας από την εκπρόσωπο τύπου κυρία Μαρία Σπυράκη και τον Τομεάρχη Αμύνης κ. Βασίλη Κικίλια, με θέμα τις νέες αποκαλύψεις στο σκάνδαλο της πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία στο οποίο εμπλέκεται ο κ. Πάνος Καμμένος (EUROKINISSI//Γιάννης Παναγόπουλος)
Δόθηκε σήμερα, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, έκτακτη συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας από την εκπρόσωπο τύπου κυρία Μαρία Σπυράκη και τον Τομεάρχη Αμύνης κ. Βασίλη Κικίλια, με θέμα τις νέες αποκαλύψεις στο σκάνδαλο της πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία στο οποίο εμπλέκεται ο κ. Πάνος Καμμένος (EUROKINISSI//Γιάννης Παναγόπουλος) EUROKINISSI

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό για ανευθυνότητα και ανικανότητα, ενώ κατηγόρησε τον Καμμένο ότι είναι εξαφανισμένος

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη, με αφορμή το θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων αξιωματικών από την Τουρκία.

"Αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας δεν νοιάζεται στ' αλήθεια για την επιστροφή των δύο Ελλήνων αξιωματικών στην πατρίδα μας. Επιδεικνύει ανευθυνότητα, που δυστυχώς συνδυάζεται με κυβερνητική ανικανότητα", υποστήριξε η κ.Σπυράκη.

"Χθες, αρνήθηκε να απαντήσει αν είχε υποσχεθεί στον Ταγίπ Ερντογάν την επιστροφή των Τούρκων αξιωματικών, ενώ ο αρμόδιος Υπουργός Πάνος Καμμένος είναι, για μια ακόμη φορά, εξαφανισμένος", ισχυρίστηκε επίσης η εκπρόσωπος της ΝΔ και κατέληξε:

"Καλούμε την κυβέρνηση να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να επιστρέψουν οι δύο νέοι αξιωματικοί το ταχύτερον στην Ελλάδα και τις οικογένειές τους".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θύματα της τουρκικής 'διπλωματίας της ομηρίας' οι δύο έλληνες στρατιωτικοί

ADVERTISING

SHARE: