Σπύρος Γιαννιώτης: Συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας στον ασημένιο ολυμπιονίκη

Σπύρος Γιαννιώτης: Συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας στον ασημένιο ολυμπιονίκη

Το αθλητικό πρότυπο του Κερκυραίου αθλητή εξαίρει ο Πορκόπης Παυλόπουλος, ενώ για θρίαμβο του ελληνικού αθλητισμού κάνει λόγο το υπουργείο Πολιτισμού. Συγχαρητήρια μηνύματα στα social media από Τσίπρα, Μητσοτάκη και Γεννηματά

Συγχαρητήρια στο Σπύρο Γιαννιώτη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 10χλμ κολύμβησης, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο έστειλαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο υπουργός Πολιτισμού, αλλά και οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Φώφη Γεννηματά.

Η μεγάλη Ολυμπιακή σας καταξίωση μας κάνει όλους υπερήφανους

“Η μεγάλη Ολυμπιακή σας καταξίωση μας κάνει όλους υπερήφανους όχι μόνο για την τεράστια επιτυχία σας, αλλά και για το αθλητικό πρότυπο που εκπροσωπείτε, το οποίο είναι και πραγματικό πρότυπο ζωής. Θερμά συγχαρητήρια” αναφέρει σε τηλεγράφημά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έστειλε και εκείνος με τη σειρά του συγχαρητήρια στο Σπύρο Γιαννιώτη μέσω twitter


Νέος θρίαμβος για τον ελληνικό αθλητισμό

“Νέος θρίαμβος για τον ελληνικό αθλητισμό. Ο πρωταθλητής Σπύρος Γιαννιώτης κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στα 10χλμ κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Θερμά συγχαρητήρια στον σπουδαίο κολυμβητή” δηλώνει ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αριστείδης Μπαλτάς, σε συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον Κερκυραίο ασημένιο ολυμπιονίκη.

“Τρομερός Σπύρος Γιαννιώτης στον τελευταίο του αγώνα μας έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά” σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης από το twitter.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξήρε στο λογαριασμό της στο Facebook την αστείρευτη δύναμη, το πάθος και τη γενναία ψυχή του κολυμβητή. “Γεννημένος πρωταθλητής. Συγχαρητήρια!”.

Η “Χρυσή” νίκη, που πέτυχες, με τον απίθανο τερματισμό, ανεξάρτητα από την τελική κατάταξη, αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια

«Η “Χρυσή” νίκη, που πέτυχες, με τον απίθανο τερματισμό, ανεξάρτητα από την τελική κατάταξη, αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια» αναφέρει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας στο συγχαρητήριο μήνυμα που απέστειλε στον ασημένιο Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη.

«Συγχαρητήρια, επίσης, στον προπονητή σου κι όσους σου στάθηκαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σου. Είναι το επιστέγασμα μιας λαμπρής πορείας που συνολικά αποτελεί παράδειγμα αγωνιστικότητας και σεμνότητας για κάθε νέο αθλητή» αναφέρει ο κ. Κουτσούμπας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα