Στ. Καλόγηρος για συλλαλητήρια: Έχουν γίνει διεργασίες για δημιουργία νέου κόμματος

Στ. Καλόγηρος για συλλαλητήρια: Έχουν γίνει διεργασίες για δημιουργία νέου κόμματος
Ο Στέργιος Καλόγηρος Eurokinissi

Ο δημοσιογράφος, επικεφαλής της Επιτροπής για το συλλαλητήριο της 8ης Ιουλίου, μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 για τα συλλαλητήρια, την κίνηση για νέο κόμμα και για τον ρόλο του ΠτΔ

“Οταν πας και πουλάς την ιστορία σου και το όνομα είναι φυσικό να αντιμετωπίσεις όλες αυτές τις κατηγορίες που προβλέπει το σύνταγμά σου για εσχάτη προδοσία” δήλωσε ο Στέργιος Καλόγηρος. δημοσιογράφος επικεφαλής επιτροπής για το συλλαλητήριο της 8ης Ιουλίου, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Β. Σκουρή και Α. Σπανού.

Και συνέχισε: “Εχει σημασία ο ρόλος που θα διαδραματίσει ο ΠτΔ. Θα πρέπει να κάνει αυτό που του λέει η συνείδησή του να σκεφτεί το δάκρυ του Καραμανλή και να πει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα υπογράψει μια τέτοια συμφωνία. Αν παραιτηθεί θα τον γράψει η ιστορία με χρυσά γράμματα”. Αίσθηση προκάλεσε η άποψή του ότι “ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ δεν δέχεται σύνθετη ονομασία με τη λέξη Μακεδονία”.

“Αυτό γνωρίζω”, είπε. Για τα χθεσινά συλλαλητήρια ανέφερε  ότι “ο κόσμος δεν ήταν όσος θα θέλαμε αλλά το μήνυμα ότι ο ελληνικός λαός είναι αποφασισμένος εστάλη. Θα είναι το εφαλτήριο για το μεγάλο συλλαλητήριο της 8ης Ιουλίου στην Αθήνα”. Κατά τον κ. Καλόγηρο “έχουν γίνει διεργασίες για δημιουργία νέου κόμματος με αφορμή τα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό”, ενώ ο ίδιος διέψευσε τις πληροφορίες ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης “προς το παρόν”, όπως ανέφερε.

Κατά την εκτίμησή του, ο πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να μη φέρει συμφωνία για το σκοπιανό στη Βουλή αλλά θα στείλει επιστολή στο ΝΑΤΟ ότι αρκείται σε διαβεβαιώσεις Ζάεφ ότι θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του για συνταγματική αναθεώρηση. Είναι αντισυνταγματικό και απαράδεκτο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα