Στ. Μαλάς: 'Το ΑΚΕΛ είπε την αλήθεια στους Κύπριους πολίτες'

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας που υποστηρίζεται από το ΑΚΕΛ σε δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7 μίλησε για τον επερχόμενο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών καθώς και για την οικονομία της Κύπρου, η οποία εμφανίζει το μεγαλύτερο ιδιωτικό χρέος στην Ε.Ε.

«Είπαμε την αλήθεια στον κόσμο, γι' αυτό είμαστε στο δεύτερο γύρο» υπογράμμισε σε δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο υποψήφιος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, υποστηριζόμενος από το ΑΚΕΛ Σταύρος Μαλάς. Τόνισε ότι η Κύπρος έχει το μεγαλύτερο ιδιωτικό χρέος σε όλη την Ευρώπη και αυτό αντιμετωπίζεται με δουλειές. Πρόσθεσε ότι το 50% των δανείων είναι «κόκκινα» ενώ οι νέοι της Κύπρου είτε εργάζονται με μισθούς πείνας, είτε φεύγουν στο εξωτερικό.

Σημείωσε ότι ο κ. Αναστασιάδης έχει κάνει άνοιγμα ακόμη και στο ακροδεξιό ΕΛΑΜ.

Ο κ. Μαλάς, κατηγόρησε τον κ. Αναστιάδη για τη στάση του απέναντι στις κρίσιμες στιγμές της Ελλάδας.

«Στο δημοψήφισμα η Κύπρος παρίσταται. Δεν συμπαρίσταται» είπε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε ότι η κρίση οδήγησε την Ε.Ε. σε μεγάλη ζύμωση και να μιλάει για ευρωπαϊκή κοινωνική συνέλευση και για νέο κοινωνικό χάρτη.

Επισήμανε ότι η εκλογή Τσίπρα, προκάλεσε διεργασίες σε κύκλους οικονομολόγων με τη σκέψη στην αλλαγή της στάσης του εκλογικού σώματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κύπρος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Προεδρικές εκλογές στην Κύπρο: Δυναμική ανατροπής

Εκλογές στην Κύπρο: Αντιπαράθεση για το Κυπριακό στο debate Αναστασιάδη - Μαλά

ADVERTISING

SHARE: