Σταθάκης: Μόνο η ΝΔ αμφισβητεί την ανάπτυξη

Συνεδριαση της διαρκής επιτροπής παραγωγής και εμπορίου με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Έλεγχος και προστασία του δομημένου περιβάλλοντος» (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδριαση της διαρκής επιτροπής παραγωγής και εμπορίου με θέμα ημερήσιας διάταξης: Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Έλεγχος και προστασία του δομημένου περιβάλλοντος» (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Αντιπαράθεση στη Βουλή για τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που κατέγραψαν ύφεση 0,2% το 2016. «Παραλάβατε ανάπτυξη και φέρατε ύφεση» καταλόγισε η ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ

Στη Βουλή μεταφέρθηκε η αντιπαράθεση για την ύφεση 0,2% που κατέγραψε η ΕΛΣΤΑΤ για το 2016 με τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη να καταλογίζει στη ΝΔ ότι μόνο εκείνη δεν αντιλαμβάνεται την ανάκαμψη της Οικονομίας και την αξιωματική αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι ανέστρεψε τη θετική πορεία του 2014.

«Είστε η μόνη δύναμη που αμφισβητείτε τη σταθεροποίηση και την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας» απάντησε ο κ. Σταθάκης στο βουλευτή της ΝΔ, Κώστας Σκρέκα, ο οποίος επικαλέστηκε τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το 2016. Ο υπουργός Περιβάλλοντος κατηγόρησε μάλιστα την αξιωματική αντιπολίτευση ότι επιμένει να μην αναγνωρίζει μια πραγματικότητα «που αναγνωρίζουν όλοι εκτός από τη ΝΔ». «Κάποια στιγμή υποθέτω θα την αναγνωρίσετε» πρόσθεσε απευθυνόμενος στα γαλάζια έδρανα και σημείωσε ότι η ελληνική οικονομία έχει περάσει σε «άλλη φάση» κάτι που αναγνωρίζουν όλοι από την ΕΕ έως τις ΗΠΑ.

Στην αντίπερα όχθη ο κ. Σκρέκας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι εξελέγη ως πολιτικός του «πάρτα όλα» και έγινε ο πρωθυπουργός του «δώστα όλα». «Παραλάβατε οικονομία σε ανάπτυξη και δύο χρόνια την μετατρέψατε σε υφεσιακή» καταλόγισε στην κυβέρνηση ο κ. Σκρέκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σταθάκης για αυθαίρετα: Μειώνουμε πρόστιμα, προστατεύουμε μακροχρόνια ανέργους

Γαύδος: Τοπικό Χωρικό Σχέδιο για Βιώσιμη Ανάπτυξη

ADVERTISING

SHARE: