Σταθάκης: Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για μια βιώσιμη συμφωνία

Σταθάκης: Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για μια βιώσιμη συμφωνία
Στιγμιότυπο από την τρίτη ημέρα των εργασιών στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Ήρθαμε να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση αλλά όχι όπως μας λένε αυτοί είπε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης κατά την ομιλία του στο δεύτερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

“Μπορεί ο χρόνος ο πολιτικός να είναι πυκνός αλλα 4,5 χρόνια είναι αρκετός. Δεν εχουμε άλλοθι, δεν ειμαστε χθεσινοί”, είπε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης κατά την ομιλία του στο δεύτερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

“Δεν υποσχεθήκαμε το 12 ότι θα στρίψουμε στην πρώτη δυσκολία, θα βρούμε τρόπο διαφυγής. Δεν υποσχεθήκαμε ότι θα παραλάβουμε οποιοδήποτε ετοιμοπαράδοτο μνημόνιο και δεν το κάναμε, είπαμε θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για μια βιώσιμη συμφωνία/”, τόνισε.

“Τι ήρθαμε να κάνουμε; να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, οχι όπως μας λένε αυτοί. Μπορεί να υπάρχει ένα κοινωνικό κράτος, όπου η οικονομία δεν θα παράγει θύματα”, συμπλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα