Στάζει “μέλι” για τους πρόσφυγες ο Πάγκαλος: Γιατί δεν πάει ο Στρατός να τους μαζέψει με τη βία;

Στάζει “μέλι” για τους πρόσφυγες ο Πάγκαλος: Γιατί δεν πάει ο Στρατός να τους μαζέψει με τη βία;

Ο πρώην ΥΠΕΞ σε μια από τις συνήθεις δηλώσεις-πρόκληση, μετά το "μαζί τα φάγαμε" προκρίνει επιχείρηση σκούπα του στρατού στην Ειδομένη ώστε να "μαζέψει με τη βία τους πρόσφυγες που όπως λέει "δυσφημούν την Ελλάδα"

Την Τρίτη 15 Μαρτίου ο Θ. Πάγκαλος μίλησε στον βήμα fm και στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλου για το προσφυγικό, την Ειδομένη, τη στάση της κυβέρνησης και την Τουρκία. Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εκφράστηκε με τον συνήθη χοντροκομμένο τρόπο που τον διακρίνει μίλησε για “αριστερόφρονες […] που τα πιάνουν από παντού” και τους χαρακτήρισε “δολοφόνους” που εκμεταλλεύονται την κατάσταση.

Να τους μαζέψει με τη βία ο στρατός

«Στην Ειδομένη, διατρέχουν κίνδυνο (οι πρόσφυγες), υπάρχουν άρθρα του Ποινικού Κώδικα για την έκθεση του συνανθρώπου σε κίνδυνο, έχει βαρύτατη ευθύνη η κυβέρνηση γι’ αυτά που κάνει, για την αδιαφορία της, για την έλλειψη μέτρων. Γιατί δεν πάει ο Στρατός να τους μαζέψει και με τη βία να τους πάει στα στρατόπεδα; Εκεί που υπάρχουν οι συνθήκες για να ζήσουν τα παιδάκια αυτά, ομαλά, έχει ρουχαλάκια, έχει ντους, έχει ζεστό φαΐ και κρεβάτι… Να εκκενωθεί η Ειδομένη δια της βίας, να πάει ο Στρατός και να εκκενώσει την Ειδομένη.»

«Οι χίλιοι που μπήκαν μέσα (στα Σκόπια) πρέπει να δούμε ποιοι είναι αυτοί που τους πήγαν, διότι αυτοί που τους πήγαν, ακούω σήμερα και λέγεται στο Διαδίκτυο, ότι ήταν Έλληνες αυτοί που έκαναν την προκήρυξη. Κάτσε να το δούμε όμως αυτό, γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον. Αν είναι αλλοδαποί, πρέπει να διώξει η Ελλάδα από το έδαφός της αμέσως όλους τους αλλοδαπούς που κάνουν πολιτική στο έδαφός μας, να τους μαντρώσει και να τους βάλει σε αεροπλάνα και να τους στείλει από κει που ήρθανε. Στη Δανία, στη Γαλλία, απ’ όπου ήρθαν, εν πάση περιπτώσει, οι άνθρωποι. Αν είναι όμως Έλληνες, έχουν βαρύτατες ποινικές ευθύνες. Οι φιλάνθρωποι αυτοί, άνθρωποι, αν δεν μπορούν να καλύψουν το αντικείμενο της φροντίδας τους, τελικά καταντούν δολοφόνοι. Και είναι δολοφόνοι. Η κυβέρνηση Τσίπρα, οι υπουργοί της και τα στελέχη της και αυτές οι αριστερόφρονες, δήθεν εθελοντικές οργανώσεις, οι οποίες τα πιάνουν από παντού όταν μπορούν, αυτοί είναι δολοφόνοι! Εκμεταλλεύονται την κατάσταση και αυτούς τους ανθρώπους τους έχουν βάλει εδώ σε μία κατάσταση αδιεξόδου, αυτοί δεν έχουν πού να πάνε, είναι πραγματικά θύματα. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς, αλλά είναι θύματα μιας ορισμένης πολιτικής.»

Οι πρόσφυγες μας δυσφημούν

«Μας δυσφημούν, δεν το βλέπετε στην τηλεόραση; «Πάρτε μας από την Ελλάδα και ας πάμε όπου να’ναι», πάνε και τους περιποιούνται οι αφελείς, τους δίνουν τρόφιμα, τους δίνουν ρούχα, αυτοί διατηρούν την ελευθερία τους και το κέφι τους να πηγαίνουν και να έρχονται, να κάνουν δεξιά και αριστερά ό,τι θέλουν και μας βρίζουν και από πάνω.»

Πηγή: tovima.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα