Στη μάχη του προϋπολογισμού υπουργοί και βουλευτές

Στη μάχη του προϋπολογισμού υπουργοί και βουλευτές

Πρώτος από την κυβέρνηση τοποθετήθηκε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος. Αναμένονται παρεμβάσεις Π. Κουρουμπλή και Χρ. Σπίρτζη

Στη μάχη του προϋπολογισμού που θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της επόμενης Τρίτης ρίχτηκαν από σήμερα και οι υπουργοί οι οποίοι απαντούν στη σκληρή κριτική των βουλευτών της αντιπολίτευσης.

Πρώτος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος, εκ των επικεφαλής της διαπραγμάτευσης, ο οποίος παρεμβαίνει σπάνια στις κοινοβουλευτικές συζητήσεις. Τη σκυτάλη πήρε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλης Κόκκαλης και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης.  Ομιλία απεύθυνε και ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας αρμόδιος για την Έρευνα, Κωσταντίνος Φωτάκης.

Ομιλίες αναμένεται να πραγματοποιήσουν σήμερα και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος και ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

Η συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2018 θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Τρίτης 19 Δεκεμβρίου στη Βουλή με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών και του πρωθυπουργού ο οποίος θα κλείσει τη συνεδρίαση. Θα ακολουθήσει ονομαστική ψηφοφορία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα