Στη Βουλή προεξοφλούν πάντως την παραμονή Μουζάλα

Στη Βουλή προεξοφλούν πάντως την παραμονή Μουζάλα

Το κοινοβουλευτικό πρόγραμμα για την Τρίτη περιλαμβάνει την απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής σε επίκαιρη ερώτηση (φωτό), μετά την πρόβλεψη Βούτση ότι ο Μουζάλας θα παραμείνει

Εάν κρίνει κανείς από τον προγραμματισμό της Βουλής, προεξοφλείται η παραμονή του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής  Γιάννη Μουζάλα στη θέση του παρά τη σφοδρή ενδοκυβερνητική αντιπαράθεση που προκάλεσε η αναφορά του στην ΠΓΔΜ ως Μακεδονία, τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη.

Και αυτό καθώς το κοινοβουλευτικό  περιλαμβάνει την απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής σε επίκαιρη ερώτηση.

Η ανακοίνωση του προγράμματος είναι μεν κάτι τυπικό και αναμενόμενο, καθώς αυτή τη στιγμή ο κ.Μουζάλας παραμένει στη θέση του και άρα εφόσον έχει προγραμματιστεί επίκαιρη ερώτηση καλείται να απαντήσει. Όμως το πρόγραμμα ανακοινώθηκε λίγο μετά την πρόβλεψη του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση ότι ο αναπληρωτής υπουργός  Μεταναστευτικής Πολιτικής θα παραμείνει και τή δήλωση του ότι “Κανείς υπουργός δεν είναι υπό προσθεσμία”, γεγονός που αν μη τι άλλο δείχνει ποια είναι η διάθεση στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ παρά τις πιέσεις του κυβερνητικού εταίρου και της Νέας Δημοκρατίας.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη είχε μεταθέσει τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης για μετά τη Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης- Παρασκευής. Το Μαξίμου θέλει να τρενάρει δηλαδή την όποια συζήτηση για μετά την καθοριστική Σύνοδο, ελπίζοντας μέχρι τότε να έχει εκτονωθεί η κρίση με τον κυβερνητικό εταίρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα