Στήριξη Μητσοτάκη σε Αναστασιάδη μετά την έκδοση νέας τουρκικής NAVTEX στην κυπριακή Α.Ο.Ζ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης(α) σε χειραψία με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη(δ) κατα την διάρκεια της συνάντησής τους, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης(α) σε χειραψία με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη(δ) κατα την διάρκεια της συνάντησής τους, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Με τον Πρόεδρο της Κύπρου συνομίλησε τηλεφωνικά ο πρόεδρος της ΝΔ και τον διαβεβαίωσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα καταβάλει κάθε προσπάθεια και στο πλαίσιο του ΕΛΚ για να τερματιστούν οι παραβιάσεις από την Τουρκία

Τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στον οποίον εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του για το ζήτημα που έχει ανακύψει μετά και την έκδοση νέας τουρκικής NAVTEX στην κυπριακή Α.Ο.Ζ. είχε, σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι η εντεινόμενη τουρκική προκλητικότητα λειτουργεί αποσταθεροποιητικά στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και διαβεβαίωσε τον κ. Αναστασιάδη ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο πλαίσιο και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, προκειμένου να αναδειχθεί η τουρκική προκλητικότητα, να διασφαλιστούν τα κυπριακά κυριαρχικά δικαιώματα και να τερματιστούν οι παραβιάσεις του Διεθνούς Δικαίου από την Τουρκία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κύπρος: Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για τις τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ

Νέες τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ - Επικοινωνία Τσίπρα-Αναστασιάδη

ADVERTISING

SHARE: