Στηρίζει Ανδρουλάκη ο Μανιάτης

Στηρίζει Ανδρουλάκη ο Μανιάτης

“Επιβάλλεται να συμπορευτούν όλοι με τη νέα γενιά”, δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης μετά την συνάντηση που είχε με τον Ανδρουλάκη

Την στήριξη του στον Νίκο Ανδρουλάκη εξέφρασε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε μαζί του, ο Γιάννης Μανιάτης. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θεωρούνταν δεδομένο ότι θα στήριζε στον δεύτερο γύρο τον νεαρό ευρωβουλευτή, αφού κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχε κονταροχτυπηθεί με την Φώφη Γεννηματά, δηλώνοντας ότι “Ο κύκλος των σημερινών ηγεσιών έχει κλείσει”.

“Επιβάλλεται να συμπορευτούν όλοι με τη νέα γενιά”, δήλωσε ο πρώην υπουργός μετά τη συνάντηση με τον Ν.Ανδρουλάκη, με τους δυο τους να καλούν τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να στηρίξουν το όραμα για την πολιτική ανανέωση της παράταξης και του πολιτικού συστήματος. Αύριο. στις 12.30, ο νεαρός ευρωβουλευτής θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη:

“Συναντήθηκα σήμερα με τον συνυποψήφιό μου, Γιάννη Μανιάτη, έναν από τους βασικούς πρωτεργάτες του σημερινού εγχειρήματος συγκρότησης του νέου προοδευτικού φορέα. Ως επικεφαλής της Επιτροπής για τη Σοσιαλδημοκρατία, εργάστηκε με ενωτικό όραμα για να οδηγηθούμε στο πρώτο μεγάλο βήμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και από εκεί στην σημερινή μεγάλη προσπάθεια για την συνολική ενοποίηση τoυ προοδευτικού χώρου.

Παράλληλα, οφείλω να υπογραμμίσω ότι ο Γιάννης Μανιάτης έκανε έναν προεκλογικό αγώνα, με καθαρό προοδευτικό πολιτικό στίγμα για την παράταξη και με τεκμηριωμένες σύγχρονες προτάσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, προσθέτοντας συνολικά στο νέο εγχείρημα.

Με τον Γιάννη πιστεύουμε σε κοινές αξίες και παλεύουμε μαζί για την πολιτική ανανέωση της παράταξης. Τον ευχαριστώ για τα θερμά του λόγια.

Καλούμε και τους 210.000 προοδευτικούς πολίτες να προσέλθουν ξανά μαζικά στις κάλπες της Κυριακής. Να στηρίξουν με την ψήφο τους την ανανεωτική και σύγχρονη προοπτική της νέας προοδευτικής παράταξης”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κεντροαριστερά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στηρίζει Γεννηματά ο Ραγκούσης

ADVERTISING

SHARE: