Στις 12 Νοεμβρίου οι εκλογές στην Κεντροαριστερά

Στις 12 Νοεμβρίου οι εκλογές στην Κεντροαριστερά

“Κλείδωσε” για τις 12 Νοεμβρίου ο πρώτος γύρος των ενδοπαραταξιακών εκλογών Κεντροαριστερά, σύμφωνα με πληροφορίες του News 24/7

Το πράσινο φως για την διεξαγωγή της ψηφοφορίας για την ανάδειξη αρχηγού στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς στις 12 και 19 Νοεμβρίου, άναψαν με επιστολή που έφτασε στο γραφείο του Νίκου Αλιβιζάτου, οι εταιρίες που έχουν αναλάβει την ηλεκτρονική διασύνδεση των καλπών.

Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει τους υποψήφιους που υποστήριζαν ότι η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί τεχνικά άμεσα, επιμένοντας παράλληλα ότι θα ήταν επικερδής και για την παράταξη.

Ταυτόχρονα, πρόκειται για την δεύτερη ήττα του Σταύρου Θεοδωράκη επί των διαδικαστικών θεμάτων, αφού μετά την άρνηση των εταιριών να αναλάβουν την διεξαγωγή της ψηφοφορίας σε περίπτωση που υπήρχε πρόβλεψη για ψήφο εξ αποστάσεως, απορρίφθηκε και το αίτημα του για μετάθεση των εκλογών λόγω Μαραθωνίου. Αρκετοί περιμένουν να δουν πως θα αντιδράσει σε αυτές τις εξελίξεις ο επικεφαλής του Ποταμιού, που το προηγούμενο διάστημα είχε σηκώσει ψηλά τους τόνους της αντιπαράθεσης επί των διαδικαστικών θεμάτων.

Πάντως, στην Αττική, η ψηφοφορία θα παραταθεί μερικές ώρες εξαιτίας του Μαραθωνίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα