Στο νοσοκομείο για αφαίρεση όγκου ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στο νοσοκομείο για αφαίρεση όγκου ο Σταύρος Θεοδωράκης
Ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα εισαχθεί στο χειρουργείο το πρωί της Τετάρτης για προγραμματισμένη επέμβαση που αφορά στην αφαίρεση νεοπλάσματος στην κάτω κοιλία

Στο χειρουργείο θα εισαχθεί το πρωί της Τετάρτης ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταυρος Θεοδωράκης για προγραμματισμένη αφαίρεση νεοπλασίας με την οποία διαγνώσθηκε πριν από λίγο καιρό.

Το Ποτάμι σε ανακοίνωση του ανέφερε ότι: “O Σταύρος Θεοδωράκης εισήχθη απόψε σε νοσοκομείο της Αθήνας για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε. Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα επιστρέψει σύντομα στα πολιτικά και κοινοβουλευτικά του καθήκοντα με την ολοκλήρωση της πλήρους ανάρρωσής του.”

Ο κ.Θεοδωράκης από το πρωί της Τρίτης είχε ενημερώσει τους βουλευτές και τα στελέχη του Ποταμιού ότι η επέμβαση αφορά στην αφαίρεση μικρού καρκινικού όγκου καθώς και τη διαβεβαίωση των ιατρών οτι το πρόβλημα είναι αντιμετωπίσιμο, δεχομενος τις ευχές όλων για γρήγορη ανάρρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επέμβαση είχε προγραμματισθεί εδώ και εβδομάδες και αφορά νεόπλασμα στην κάτω κοιλία το οποίο διαγνώσθηκε πριν από δύο μήνες στο Γενικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας.

Τις ευχές του από καρδιάς, ώστε “να επανέλθει σύντομα και υγιής στα καθήκοντά του” εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μέσω Twitter.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα