Στο νοσοκομείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος(δ) προσέρχεται στο Εφετείο Αθηνών την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017. Έπειτα από πολύμηνη ακροαματική διαδικασία το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, που δίκασε την υπόθεση των "δώρων" από τα εξοπλιστικά, αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή για τους 17 συνολικά κατηγορούμενους.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος(δ) προσέρχεται στο Εφετείο Αθηνών την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017. Έπειτα από πολύμηνη ακροαματική διαδικασία το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, που δίκασε την υπόθεση των "δώρων" από τα εξοπλιστικά, αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή για τους 17 συνολικά κατηγορούμενους. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο πρώην υπουργός μετήχθη στο νοσοκομείο για τοποθέτηση βηματοδότη

Ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος μετήχθη στο νοσοκομείο των κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού, μετά από πολυήμερη παρακολούθηση από τους καρδιολόγους του Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Αναλυτικότερα, στο νοσοκομείο των κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού μετήχθη προκειμένου να εισαχθεί σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Διευθυντής φυλακών Κορυδαλλού: Ο Στεφανάκος δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα

Siemens: Τα ραντεβού Χριστοφοράκου στο Μαξίμου το '97 - '99

Διαζύγιο: Όταν η Βίκυ γύρισε την πλάτη στον Άκη

ADVERTISING

SHARE: