Στο νοσοκομείο ο Μουζάλας

Στο νοσοκομείο ο Μουζάλας
Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης: "Οργάνωση και λειτουργία Υπηρεσίας Ασύλου, Αρχής Προσφυγών, Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, σύσταση Γενικής Γραμματείας Υποδοχής, προσαρμογή της Ελληνικής νομοθεσίας προς τις διατάξεις της Οδηγίας 2013/32/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου "σχετικά με τις κοινές διαδικασίες για τη χορήγηση και ανάκληση του καθεστώτος διεθνούς προστασίας (αναδιατύπωση)" (L 180/29.6.2013), διατάξεις για την εργασία δικαιούχων διεθνούς προστασίας και άλλες διατάξεις", την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Σε δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής εισήχθη ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μετά από έντονη αδιαθεσία

Σε δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής νοσηλεύεται από την Κυριακή ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

Ο κ. Μουζάλας αισθάνθηκε αδιαθεσία την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο στο κοινοβούλιο, και οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο, τα συμπτώματα αδιαθεσίας δεν υποχώρησαν, οπότε αποφασίστηκε την Κυριακή να εισαχθεί σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Εκεί παραμένει μέχρι αυτή την ώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα