Συγχαρητήρια ΗΠΑ σε Ελλάδα για την τήρηση των οικονομικών υποχρεώσεων προς το ΝΑΤΟ

Συγχαρητήρια ΗΠΑ σε Ελλάδα για την τήρηση των οικονομικών υποχρεώσεων προς το ΝΑΤΟ
Left to right: James Mattis (US Secretary of Defense) with Gudlaugur Thor Thordarson (Minister of Defence, Iceland) NATO

Ο James Mattis συνεχάρη τον Πάνο Καμμένο, που ακόμη και εν μέσω κρίσης, η χώρα μας καλύπτει στο ακέραιο τις οικονομικές και στρατιωτικές υποχρεώσεις της απέναντι στη Συμμαχία

Την Ελλάδα συνεχάρη, κατά τη διάρκεια της συνόδου των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες, James Mattis. O Αμερικανός υπουργός Άμυνας είχε συνομιλίες με τον Έλληνα ομόλογό του κατά την οποία του εξέφρασε την ικανοποίησή του, διότι εν μέσω οικονομικής κρίσης καλύπτει στο ακέραιο τις οικονομικές και στρατιωτικές υποχρεώσεις της απέναντι στη Συμμαχία.

Στο περιθώριο της Συνόδου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με τους Υπουργούς Άμυνας της Γαλλίας Jean – Yves Le Drian, της Γερμανίας Ursula von derLeyen, του Ηνωμένου Βασιλείου Michael Fallon και της Ολλανδίας Jeanine Hennis – Plasschaert.

Επίσης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με τον Υπουργό Άμυνας του Μαυροβουνίου Predrag Boskovic, με τον οποίο συζήτησαν την εμβάθυνση των διμερών στρατιωτικών σχέσεων και τη συνεργασία των αμυντικών βιομηχανιών των δύο χωρών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα