Συγχαρητήρια Παυλόπουλου, Τσίπρα και πολιτικών αρχηγών στη Στεφανίδη

Συγχαρητήρια Παυλόπουλου, Τσίπρα και πολιτικών αρχηγών στη Στεφανίδη
ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΡΙΟ 2016 / ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (Γ) / ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ.(EUROKINISSI-FOTOARENA) Eurokinissi

Τηλεγραφήματα, μηνύματα και post στα social media, για τον θρίαμβο στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο Ρίο

Τα συγχαρητήριά τους για τον θρίαμβο που πέτυχε στους Ολυμπιακούς του Ρίο, εξέφρασαν στην Κατερίνα Στεφανίδη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Στο τηλεγράφημα που απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ, αναφέρει:

“Η εμβληματική χρυσή Ολυμπιακή σας επιτυχία”, επισημαίνει, “οδηγεί την, ήδη λαμπρή, αθλητική σας πορεία στην κορύφωσή της διεθνώς, αλλά και υπενθυμίζει στη νέα γενιά, και μάλιστα με τον πιο διδακτικό τρόπο μέσα στους δύσκολους καιρούς που βιώνει, την ακατάβλητη δύναμη δημιουργίας την οποία διαθέτει όταν πιστεύει πραγματικά στις δυνατότητές της και «βάζει τον πήχη» ολοένα και πιο ψηλά. Θερμά συγχαρητήρια”.

Τσίπρας: Θερμά συγχαρητήρια για την ιστορική επιτυχία

Την “χρυσή” Κατερίνα Στεφανίδη συνεχάρη ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. “Οι διακρίσεις και οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στην Ολυμπιάδα του Ρίο συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους. Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την ιστορική της επιτυχία και την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου”, έγραψε o πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο twitter.


Μητσοτάκης: Πήρες μαζί σου την Ελλάδα και την οδήγησες ψηλά

Την Κατερίνα Στεφανίδη συνεχάρη για τη “χρυσή” της νίκη ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: “Πήρες μαζί σου την Ελλάδα και την οδήγησες ψηλά! Μας έκανες υπερήφανους! Μπράβο Κατερίνα!”.


ΠΑΣΟΚ: Εξαιρετική εμφάνιση, την ανέβασε στην κορυφή του κόσμου

Ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στη χρυσή μας επικοντίστρια Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ολυμπιακού βάθρου, “ύστερα από μία εξαιρετική εμφάνιση, η οποία και την ανέβασε στην κορυφή του κόσμου, γεμίζοντας όλους τους Έλληνες χαρά, υπερηφάνεια και αισιοδοξία”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση.

Θεοχαρόπουλος: Η στάση ζωής της πρέπει να είναι πρότυπο

“Θερμά συγχαρητήρια στην Χρυσή Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη που κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Πρόκειται για τεράστια επιτυχία που αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι οι δυνατότητες των αθλητών μας είναι τεράστιες. Η Κατερίνα με το σπουδαίο ταλέντο και την πολύπλευρη προσωπικότητα τόσο στην επιστήμη της όσο και στον αθλητισμό, σε ανύποπτη στιγμή είχε δηλώσει “πιο σημαντικό από την επιτυχία είναι να νιώθεις χαρούμενος”. Αυτή η στάση ζωής πρέπει να είναι πρότυπο. Σήμερα νιώθουμε όλοι χαρούμενοι με την επιτυχία της. Σε ευχαριστούμε Κατερίνα, αξίζεις ένα μεγάλο μπράβο μαζί με όσους συνέβαλαν στο να πετύχεις αυτήν την χρυσή νίκη”, αναφέρει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.

ΚΚΕ: Συγχαρητήρια και στον προπονητή σου

Συγχαρητήριο μήνυμα στην χρυσή Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη απέστειλε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Στο μήνυμα του αναφέρει: “Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου, με την κατάκτηση του  χρυσού μεταλλίου, ύστερα από ένα συγκλονιστικό αγώνα. Συγχαρητήρια και στον προπονητή σου, που σε στηρίζει σε κάθε σου αγώνα εντός και εκτός στίβου. Η διάκριση αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς ότι χρειάστηκε να συνδυάσεις σπουδές και προετοιμασία σε δύσκολες συνθήκες. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια”.

Ποτάμι: Ολική επαναφορά του ελληνικού στίβου

“Το μέγεθος της επιτυχίας της Κατερίνας Στεφανίδη είναι τόσο μεγάλο, ώστε τα πολλά λόγια είναι περιττά. Χάρισε στους Έλληνες ψυχική ανάταση και χαρά υψώνοντας τη χώρα 4.85 μέτρα πάνω από το έδαφος. Τρίτο χρυσό, ολική επαναφορά του ελληνικού στίβου, δικαίωση της σκληρής προσπάθειας της αθλήτριας μας. Την επιτυχία αυτή βαραίνει και η αθλητική παράδοση. Από το Ρουμπάνη στον Παπανικολάου μέχρι την Κατερίνα της καρδιάς όλων των Ελλήνων. Είμαστε σίγουροι πως την επιτυχία αυτή θα ακολουθήσουν στο μέλλον πολλοί άλλοι αθλητές μας. Αρκεί η πολιτεία να αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης της προς τον ελληνικό αθλητισμό. Μπράβο Κατερίνα! Σ’ ευχαριστούμε”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

ΑΝΕΛ: Με πάθος, δουλειά, επιμονή κατακτώνται τα όνειρα

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Κατείνα Στεφανίδη, η οποία “με το χρυσό άλμα της στο επί κοντώ ανέβασε κυριολεκτικά την Ελλάδα στα ύψη, κάνοντας υπερήφανους τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο”. “Οι Έλληνες αθλητές”, προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση, “απέδειξαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ότι με πάθος, σκληρή δουλειά και επιμονή μπορούν να κατακτήσουν τα όνειρά τους και να τιμήσουν τα ελληνικά χρώματα”.

Λεβέντης: Πέταξε στα ουράνια του χρυσό κορίτσι μας

Τα θερμά του συγχαρητήρια εξέφρασε με δήλωσή του και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. “Πέταξε στα ουράνια το χρυσό κορίτσι μας και δάκρυσαν οι απανταχού Έλληνες. Την ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα