Συγχαρητήρια Παυλόπουλου, Τσίπρα, Μητσοτάκη για την επανεκλογή Αναστασιάδη

Στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με κύρια θέματα την ασφάλεια και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, τη μετανάστευση, και το διεθνές εμπόριο// Στη φωτογραφία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.
(EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI)
Στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με κύρια θέματα την ασφάλεια και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, τη μετανάστευση, και το διεθνές εμπόριο// Στη φωτογραφία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη. (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI) EUROKINISSI

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν με τον επανεκλεγέντα πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ν. Αναστασιάδη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Π.Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επικοινώνησαν τηλεφωνικώς με τον επανεκλεγέντα πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον συνεχάρησαν για την νίκη του.

Τσίπρας: Να συμβάλει καθοριστικά σε δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στον λογαριασμό του στο Twitter ευχήθηκε στον Νίκο Αναστασιάδη η νέα θητεία του "να συμβάλει καθοριστικά σε δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό και να εμπεδώσει την κοινή πορεία Ελλάδας- Κύπρου ως ευρωπαϊκού πυλώνα ασφαλείας και σταθερότητας στην περιοχή».

Mητσοτάκης: Έβγαλε την Κύπρο από τα Μνημόνια, έθεσε τις βάσεις για βιώσιμη λύση στο Κυπριακό

"Πριν από λίγο συνεχάρην τηλεφωνικά τον φίλο @AnastasiadesCY για τη μεγάλη του νίκη. Έβγαλε την Κύπρο από τα μνημόνια και έχει θέσει τις βάσεις για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό", έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ στο Twitter.

Τον πρόεδρο Αναστασιάδη συνεχάρησαν επίσης ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν και άλλοι ξένοι ηγέτες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κύπρος, Τσίπρας

ADVERTISING

SHARE: