Συλλυπητήρια στο λαό και τη κυβέρνηση της Ρωσίας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη  Βουλή των Ελλήνων για τα ασυνόδευτα παιδιά - πρόσφυγες παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη Βουλή των Ελλήνων για τα ασυνόδευτα παιδιά - πρόσφυγες παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Τα θερμά του συλληπτήρια εξέφρασαν ο Προκόπης Παυλόπουλος, μέσω το γγ της Προεδρίας της Δημοκρατίας και Νίκος Βούτσης στις οικογένειες των θυμάτων και τον Ρώσο πρόεδρο

Με εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκοπίου Παυλοπούλου, ο γενικός γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, πρέσβης Γεώργιος Γεννηματάς, επικοινώνησε με τον επιτετραμμένο της πρεσβείας της Ρωσίας στην Αθήνα Όλεγκ Μπρεντίχιν (λόγω απουσίας του πρέσβη) και τον παρακάλεσε να διαβιβάσει προς τον Πρόεδρο κ. Πούτιν καθώς και προς τις οικογένειες των θυμάτων τα θερμά του συλλυπητήρια για την αεροπορική τραγωδία στο Σότσι.

Θλίψη εκφράζει το ΥΠΕΞ

Θλίψη και οδύνη εκφράζει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών για την τραγική συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους Tu-154 στη Μαύρη Θάλασσα."Απευθύνουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο ρωσικό λαό" καταλήγει η ανακοίνωση.

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής προς την ηγεσία και τον λαό της Ρωσίας

Τη θλίψη και η οδύνη του για το τραγικό γεγονός της συντριβής του αεροσκάφους της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, εξέφρασε σε δήλωσή του πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

«Ως πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και προσωπικά εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου στην κυβέρνηση και τις αρχές της φίλης χώρας, την αλληλεγγύη μου στους προέδρους των δύο αντιπροσωπευτικών σωμάτων, την κ. Ματβιένκο και τον κ. Βολόντιν, με τους οποίους πρόσφατα συναντηθήκαμε, καθώς και τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων και τον φίλο ρωσικό λαό», προσθέτει ο κ. Βούτσης.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ρωσία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ρωσία: Συνετρίβη Τουπόλεφ με 92 επιβάτες. Νεκροί μουσικοί της Ensemble Alexandrov

Ensemble Alexandrov: Η θρυλική ορχήστρα που επέβαινε στο μοιραίο Τουπόλεφ

Συντριβή αεροσκάφους στη Ρωσία: Αποκλείεται η πιθανότητα τρομοκρατικής ενέργειας

ADVERTISING

SHARE: