Συμβολική επίσκεψη της ΟΝΝΕΔ σε λεωφορείο των ΜΑΤ

Με αφορμή τα προχθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας η γαλάζια νεολαία θέλησε να στείλει το μήνυμα "Κανένα άβατο στην Ελλάδα που μας αξίζει" και δηλώσει στήριξη στον αγώνα των αστυνομικών

Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (ΥΑΤ), επισκέφθηκε το βράδυ της Τετάρτης η ΟΝΝΕΔ. Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Οργάνωσης, Κώστας Δέρβος, ο Αντιπρόεδρος Παύλος Μαρινάκης, καθώς και ο τομεάρχης Δημόσιας Τάξης Βαγγέλης Αυγέρης.

" Με αφορμή τα προχθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και την κατάσταση ανομίας που εκδηλώνεται πλέον καθημερινά, η Οργάνωση εκφράζει τη θέση της, μακριά από κομματικά γραφεία, έξω στην κοινωνία", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

"Η συμβολική επίσκεψη σε λεωφορείο των ΜΑΤ, εκφράζει την ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό της Οργάνωσης στους ανθρώπους που ρισκάρουν τη ζωή και την σωματική τους ακεραιότητα, με αντίτιμο εξαιρετικά χαμηλούς μισθούς και ανεπαρκή κάλυψη υλικοτεχνικών αναγκών. Έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με ανθρώπους που δεν ασπάζονται τα εγγενή πολιτειακά χαρακτηριστικά της δημοκρατίας, τα οποία θέλουν τους πολίτες να φέρουν εκτός από δικαιώματα, υποχρεώσεις. Η Ελλάδα της Μεταπολίτευσης, αντιμετώπισε άδικα και μηδενιστικά τους ανθρώπους που μάχονται καθημερινά για την ασφάλειά μας και διαφυλάσσουν το κράτος δικαίου", σημειώνει η ΟΝΝΕΔ.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος εκφράζοντας την εκτίμησή του στους αστυνομικούς, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αντιμετωπίζετε, στη χειρότερη εξέλιξή τους, αυτούς που εμείς αντιμετωπίζαμε στα πανεπιστήμια. Αυτούς που σκοτώνουν τον χρόνο τους, καταστρέφοντας και βανδαλίζοντας, με τις πλάτες των ιδεολογικών τους συμμάχους που σήμερα κυβερνούν. Ως ΟΝΝΕΔ, τιμάμε τον καθημερινό αγώνα σας, ενώ σκοπεύουμε να κάνουμε τα πάντα για να προβάλουμε τα αιτήματά σας. Δεν φοβόμαστε να έρθουμε αντιμέτωποι με το κατεστημένο των ιδεοληψιών. Με τις δυνάμεις μας, δεν θα επιτρέψουμε κανένα άβατο στην Ελλάδα που μας αξίζει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΟΝΝΕΔ

ADVERTISING

SHARE: