Συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας

ΠΟΤΑΜΙ

"Είμαστε μαζί σας και το έχουμε αποδείξει. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη για τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα", δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού

«Είμαστε μαζί σας και αυτό το έχουμε αποδείξει στην πράξη. Και η προηγούμενη ζωή μας το μαρτυρά αυτό, αλλά και η μέχρι τώρα πορεία μας στην πολιτική. Δεν θα προδώσουμε τα πιστεύω μας και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη για τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα και στη Βουλή αλλά και στην κοινωνία. Εμείς δεν πιστεύουμε σε μια πολιτική Δευτέρα Παρουσία. Η ζωή εξελίσσεται τώρα, άρα αν μπορούμε να διορθώσουμε κάτι θα πρέπει να το κάνουμε».

Αυτά τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνάντησή του με εκπροσώπους φορέων και συλλογικοτήτων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ το απόγευμα της Παρασκευής στο Free Thinking Zone.

H συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Ποταμιού στο πλαίσιο της επικείμενης συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο που αφορά τη «νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου» για να καταθέσουν οι εκπρόσωποι των φορέων και των συλλογικοτήτων τις παρατηρήσεις τους και τις προτάσεις τους.

Όπως επεσήμαναν, αυτό που ζητούν είναι ένα νομοσχέδιο «που δεν θα ακυρώνει τις μέχρι τώρα ζωές των τρανς ανθρώπων, αλλά θα τους βοηθάει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ποτάμι, Σταύρος Θεοδωράκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ: 'Θετικό αλλά με περιοριστικές προϋποθέσεις' το νομοσχέδιο για την αναγνώριση της ταυτότητας φύλου

ADVERTISING

SHARE: