Συνάντηση Τσίπρα - Στουρνάρα μετά την εισαγγελική έρευνα

Συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα  με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, στο γραφείο του στη Βουλή, Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, στο γραφείο του στη Βουλή, Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Το απόγευμα η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος

Στις 6 σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον διοικητή της Τράπεζας τη Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη, μετά την εισαγγελική έρευνα στην εταιρεία της συζύγου του κ. Στουρνάρα, Λίνας Νικολοπούλου – Στουρνάρα, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είχε επικοινωνήσει με δική του πρωτοβουλία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον είχε ενημερώσει για την εξέλιξη.

Στην επικοινωνία εκείνη, Αλ. Τσίπρας και Γ. Στουρνάρας είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από τη Σύνοδο της Μπρατισλάβας αμέσως μόλις το επέτρεπαν οι υποχρεώσεις του Αλ. Τσίπρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσίπρας, Στουρνάρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ραντεβού Τσίπρα- Στουρνάρα αύριο

Εισαγγελική έφοδος στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Ποτάμι για Στουρνάρα: Πράξη δημοκρατικής ευθύνης ο έλεγχος των κυβερνητικών ενεργειών

ADVERTISING

SHARE: