Συνάντηση Καραμανλή – Άδωνι κατόπιν αιτήματος Γεωργιάδη

Συνάντηση Καραμανλή – Άδωνι κατόπιν αιτήματος Γεωργιάδη
Στιγμιότυπο από συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.Στην φωτογραφία ο Κώστας Καραμανλής και ο Άδωνις Γεωργιάδης Eurokinissi

Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του Γεωργιάδη και από την πλευρά του αντιπροέδρου γίνεται λόγος για εξαιρετικό κλίμα, ενώ από την Παναγή Κυριακού απλώς επιβεβαιώνουν τη συνάντηση

Με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή συναντήθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ.Γεωργιάδη, ο οποίος βρίσκεται σταθερά στο στόχαστρο πολλών καραμανλικών στελεχών λόγω παλαιότερων επιθέσεων που είχε εξαπολύσει κατά του κ.Καραμανλή ως βουλευτής του ΛΑΟΣ αλλά και λόγω της γενικότερης πολιτικής του.

Η συζήτηση διήρκεσε περίπου τρία τέταρτα της ώρας και ήταν εφ όλης της ύλης.

Από την πλευρά του αντιπροέδρου της ΝΔ μεταδίδουν ότι έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, ότι υπήρξε ταύτιση απόψεων και όπως προσθέτουν ο Άδωνις Γεωργιάδης βλέπει τακτικά τον κ. Καραμανλή, μια φορά το δίμηνο- τρίμηνο. Από την πλευρά Καραμανλή δεν δίδεται κάποια πληροφορία, πέραν του ότι επιβεβαιώνουν το ραντεβού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα