Συνεχίζεται στην Ολομέλεια η συζήτηση για τον εκλογικό νόμο

Συνεχίζεται στην Ολομέλεια η συζήτηση για τον εκλογικό νόμο
Συζήτηση για δεύτερη ημέρα στην Ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης "Αναλογική εκπροσώπηση των πολιτικών κομμάτων, διεύρυνση του δικαιώματος εκλέγειν και άλλες διατάξεις περί εκλογής Βουλευτών", την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Σε εξέλιξη στη Βουλή, η συζήτηση για τον εκλογικό νόμο. Την Πέμπτη η ονομαστική ψηφοφορία

Με τοποθετήσεις βουλευτών συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση του νομοσχεδίου για το νέο εκλογικό νόμο.

«Αύριο ψηφίζουμε για εκλογικό νόμο, δεν ψηφίζουμε για την παραμονή της αναποτελεσματικής κυβέρνησης Σύριζα – ΑΝΕΛ» ανέφερε στην ομιλία του ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος από την Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΔΗΜΑΡ), ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα δώσει θετική ψήφο στο νομοσχέδιο.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ πως «ανταγωνίζονται σε μικροκομματικές σκοπιμότητες και τακτικισμούς» και πρόσθεσε ότι «η πρόταση της απλής αναλογικής με κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών είναι το απαραίτητο πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της πολιτικής σταθερότητας».

Για «μόνιμη πολιτική ασάφεια στη χώρα» έκανε λόγο στην ομιλία του ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής της Δημοκρατικής Ευθύνης, Χάρης Θεοχάρης.

«Κάνατε τα πάντα για να μείνετε στην καρέκλα, σήμερα θέλετε να καταστρέψετε την καρέκλα γιατί δεν μπορείτε να την κρατήσετε» είπε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ο Χάρης Θεοχάρης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα