Συνεργάτες Σαμαρά: Από την έρευνα του FBI δεν προκύπτει τίποτα για τον πρώην πρωθυπουργό

Συνεργάτες Σαμαρά: Από την έρευνα του FBI δεν προκύπτει τίποτα για τον πρώην πρωθυπουργό
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτιθκής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, στην Βουλή. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού επικαλούνται έγγραφο του FBI που περιλαμβάνεται στη δικογραφία για να υποστηρίξουν εμμέσως πλην σαφώς ότι οι εναντίον του κατηγορίες αποτελούν κυβερνητική σκευωρία

Ένα έγγραφο του FBI που περιλαμβάνεται στη δικογραφία και διέρρευσε χθες επικαλούνται συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να υποστηρίξουν ότι από την έρευνα των αμερικανικών αρχών δεν έχει προκύψει κανένα στοιχείο σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού και ότι οι εναντίον του κατηγορίες αποτελούν κυβερνητική σκευωρία.

Ειδικότερα συνεργάτες του κ.Σαμαρά υποστήριξαν:

“Η σκευωρία και η γελοιότητα της κυβέρνησης και των συνεργών της αποκαλύπτεται καθημερινά.

Η εισαγγελέας Τουλουπάκη ζήτησε από το FBI να στείλει ότι στοιχεία είχε για την υπόθεση Novartis στην Ελλάδα.   Το FBI έστειλε ότι στοιχεία γνώριζε από τη δική του έρευνα, στα οποία δεν υπάρχει καμία αναφορά στο όνομα του πρώην Πρωθυπουργού.

Μετά από λίγες εβδομάδες η κ. Τουλουπάκη ζητάει και πάλι από το FBI αν θα μπορούσε τα στοιχεία που της είχαν ήδη στείλει, να τα συσχετίσει στην έρευνα για 7 πολιτικούς μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Σαμαράς. Το FBI της δίνει την άδεια να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά στα οποία εξακολουθεί και πάλι να μην υπάρχει καμία αναφορά, άμεση ή έμμεση, στον Αντώνη Σαμαρά.

Το μόνο που επιβεβαιώνει επομένως το έγγραφο του FBI, είναι ότι από την Αμερικανική έρευνα δεν έχει προκύψει το παραμικρό για τον πρώην Πρωθυπουργό.

Επιβεβαιώνει όμως και την διατεταγμένη μεθόδευση της κυβερνησης και της κας Τουλουπάκη να ενισχύσει με δήθεν στοιχεία των Αμερικανικών Αρχών την κυβερνητική σκευωρία που ήδη καταρρέει.

Όσα ψέματα και αν πουν οι σκευωροί δεν πρόκειται να γλυτώσουν!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα