ΣΥΡΙΖΑ για ΧΑ: Η ΝΔ επαναφέρει τη θεωρία των δύο άκρων

ΣΥΡΙΖΑ για ΧΑ: Η ΝΔ επαναφέρει τη θεωρία των δύο άκρων
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου,Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

"Το μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση ήταν και είναι ξεκάθαρο" αναφέρει το κυβερνών κόμμα

Ανακοίνωση – απάντηση στις δηλώσεις του διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριου Λαζαρίδη, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Λαζαρίδης, σε σημερινή του συνέντευξη στον Ρ/Σ ΣΚΑΙ, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τη Χρυσή Αυγή ήταν στις πλατείες. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή ήταν στο “Όχι” του δημοψηφίσματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και τη Χρυσή Αυγή ήταν στο Καστελόριζο. Άρα μην εκπλήσσεστε, δεν είναι κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά”.

Απαντώντας στις παραπάνω δηλώσεις, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: “Οι δηλώσεις του διευθυντή του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριου Λαζαρίδη, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ για τις δήθεν σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή συνιστούν πρόκληση.

Η ταύτιση του κινήματος των πλατειών και του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα με τη Χ.Α., όπως και η προσπάθεια σύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ με τη νεοναζιστική οργάνωση,  παραπέμπουν στην αθλιότερη εκδοχή της ανυπόστατης θεωρίας των δύο άκρων, με την οποία πορεύτηκε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σαμαράς, όταν δεν προσπαθούσε να προσεταιριστεί νεοναζιστές μέσω του τότε γενικού γραμματέα της κυβέρνησης , κ. Μπαλτάκου”.

“Το μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση ήταν και είναι ξεκάθαρο, όπως είναι και απέναντι σε όλους όσοι έστρωσαν το έδαφος  για την άνοδό της”, σημειώνει το κυβερνών κόμμα και καταλήγει ως εξής:

“Ο κ. Μητσοτάκης από την άλλη είναι αυτός που ακολουθεί πιστά το δρόμο που χάραξε ο Αντώνης Σαμαράς, έχοντας σε περίοπτη θέση στη Ν.Δ.,  γνωστούς ακροδεξιούς σαν τους κυρίους Βορίδη και Γεωργιάδη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα