ΣΥΡΙΖΑ: Ο ελληνικός λαός περιμένει απαντήσεις από… προχθές από Αυγενάκη και ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο ελληνικός λαός περιμένει απαντήσεις από… προχθές από Αυγενάκη και ΝΔ

"Ο ελληνικός λαός περιμένει απαντήσεις από προχθές" αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας που εμπλέκει τον Λευτέρη Αυγενάκη με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε εγκληματικά κυκλώματα

“Ο κ. Αυγενάκης είναι γραμματέας της ΝΔ και μέλος της κοινοβουλευτικής της ομάδας. Ο κ. Αυγενάκης είναι στενός συνεργάτης και προσωπική επιλογή του Κ. Μητσοτάκη. Ο κ. Αυγενάκης είναι ένα από τα κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης” σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

“O κ. Αυγενάκης”, συνεχίζει η ανακοίνωση, “φέρεται να εμπλέκεται σύμφωνα με κυριακάτικο δημοσίευμα σε εγκληματικό κύκλωμα του κοινού ποινικού δικαίου. Ο κ. Αυγενάκης, το κόμμα του και ο αρχηγός του κ. Μητσοτάκης αρνούνται να δώσουν εξηγήσεις για τις αποκαλύψεις σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Αυγενάκης φέρεται να κάνει εξυπηρετήσεις σε απαγωγείς, λαθρέμπορους και άλλους ποινικούς”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει στην ανακοίνωσή του αναφέροντας τα εξής: “Για την περίπτωση του κ. Αυγενάκη η σιωπή δεν είναι χρυσός. Ο ελληνικός λαός περιμένει απαντήσεις από… προχτές, τόσο από τον κ. Αυγενάκη όσο και από τη ΝΔ. Η συνεχιζόμενη σιωπή “για την ανοχή στην ανομία” εκθέτει ανεπανόρθωτα προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα