ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης οραματίζεται το δόγμα του σοκ και δέους

Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2017.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2017. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την ομιλία του στους τομεάρχες της ΝΔ

«Ο κ. Μητσοτάκης μετά την εξαιρετική παρουσία του στη Βουλή, όπου δεν προσήλθε να ψηφίσει την πρότασή του, σήμερα κατέφυγε στη λύση του μονολόγου» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στους τομεάρχες του κόμματος.

Όπως σημειώνει το κυβερνών κόμμα, στην ομιλία του στους τομεάρχες της ΝΔ, «επιδόθηκε στην προσφιλή συνήθεια της καταστροφολογίας: Επανέφερε το δόγμα σοκ και δέος που οραματίζεται για την ευρεία κοινωνική πλειοψηφία, με «απελευθερώσεις» δημοσίων υπαλλήλων, 'αυτόνομα' δημόσια σχολεία, υπεράσπιση των κοινωνικών ανισοτήτων ως φυσικό φαινόμενο και διάλυση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους».

Επιπλέον, συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, για μία ακόμα φορά ο επικεφαλής της ΝΔ «ζήτησε ταχεία εκκαθάριση των μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων, χωρίς να πει ούτε λέξη για το υπέρογκο χρέος των 200 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ του κόμματος του στις τράπεζες. Ας συνεχίσει σε αυτόν το δρόμο».

ADVERTISING

SHARE: