ΣΥΡΙΖΑ: Το 'άριστα' της ΝΔ στην αντιγραφή και το ρουσφέτι

University students' elections, University of Macedonia, May 24, 2017. /  ,  , 24  2017.
University students' elections, University of Macedonia, May 24, 2017. / , , 24 2017. KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC

Μετά τη νεολαία του κόμματος και το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ρίχνεται στην κόντρα με τη ΝΔ, με αφορμή το πρωτοφανές περιστατικό αντιγραφής στην Πάτρα που αποκάλυψε το NEWS 24/7

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή την πρωτοφανή υπόθεση μαζικής αντιγραφής εργασίας στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών κατά την εξεταστική του περασμένου Ιουνίου, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το News 24/7, εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

"Το περιστατικό της μαζικής αντιγραφής που συνέβη κατά την εξεταστική του εαρινού εξαμήνου τον περασμένο Ιούνιο στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών αναδεικνύει την... αριστεία της Νέας Δημοκρατίας και της νεολαίας της στο στήσιμο πελατειακών δικτύων στα ελληνικά πανεπιστήμια.

Εξάλλου, η ΝΔ έσπευσε με υπερβολική καθυστέρηση να σχολιάσει την πρωτοφανή απόφαση της τοπικής ΔΑΠ Πατρών να στηρίξει τους 106 φοιτητές που κατέθεσαν την ίδια εργασία και αφού το θέμα πήρε εκτενέστατη δημοσιότητα , ενώ στις σχετικές ανακοινώσεις μίλησε για «υπερβολές». Το βραβείο αριστείας στο ρουσφέτι ανήκει δικαιωματικά στη ΝΔ" αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Γνωστές οι πρακτικές της ΔΑΠ σε δίκτυα σημειώσεων

Την παραίτηση του υπευθύνου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο Πατρών ζητά η ΝΔ

Φοιτητές αντέγραφαν ομαδικά στην Πάτρα και αποκλείστηκαν από την εξεταστική

ADVERTISING

SHARE: