Σύσκεψη υπό τον Τσίπρα στο Μαξίμου για την καταστροφή στη Μάνδρα Αττικής

Σύσκεψη υπό τον Τσίπρα στο Μαξίμου για την καταστροφή στη Μάνδρα Αττικής
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατα την υποδοχή του στο Μέγαρο Μαξίμου την δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) eurokinissi

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε ο πρωθυπουργός, ο οποίος νωρίτερα επικοινώνησε με Τόσκα και Σκουρλέτη και εξέφρασε μέσω twitter τη θλίψη του για τα θύματα της θεομηνίας. Στο σημείο μεταβαίνει κυβερνητικό κλιμάκιο

Έκτακτη σύσκεψη υπό  τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου στις 15:30, με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, του γγ του υπουργείου Υποδομών Γ..Δέδε, του αρχηγού της Πυροσβεστικής Βασίλη Καπέλιου και της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, και με αντικείμενο το συντονισμό της αντιμετώπισης της θεομηνίας στη Δυτική Αττική.

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από την καταστροφική καταιγίδα στη Μάνδρα Αττικής, είχε το πρωί της Τετάρτης επικοινωνία με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα.

Ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε για την κατάσταση και την πορεία των επιχειρήσεων έδωσε εντολή να μεταβεί στο σημείο κυβερνητικό κλιμάκιο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη με τους φορείς της τοπικής Αυτοδιοίκησης για τον συντονισμό των επιχειρήσεων, την άμεση αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων και την αποκατάσταση των ζημιών από τη φυσική καταστροφή.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε εν τω μεταξύ νωρίτερα με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα