Τα είπαν για το Taxibeat, Κυριάκος Μητσοτάκης και ταξιτζήδες στο Πέραμα

DIMITRIS PAPAMITSOS

O Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε με τους ταξιτζήδες λίγο πριν επιβιβαστεί στο πλοίο με προορισμό τη Σαλαμίνα

Την ευκαιρία να συνομιλήσει με οδηγούς ταξί στο Πέραμα, είχε σύμφωνα με πηγές της "Περαιώς", ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προτού αναχωρήσει για τη Σαλαμίνα. Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης βρέθηκε στην περιοχή προκειμένου να επιβιβαστεί στο πλοίο που θα τον μετέφερε στη Σαλαμίνα για να πραγματοποιήσει αυτοψία στις πληγείσες περιοχές από την πετρελαιοκηλίδα.

Την ώρα που κινούνταν προς τα εκδοτήρια εισιτηρίων και όπως αναφέρουν πηγές της ΝΔ, οι οδηγοί, που ήταν σταθμευμένοι στην πιάτσα, τον χαιρέτησαν και εκείνος, αρχικά ανταπέδωσε και έπειτα κατευθύνθηκε κοντά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νέα Δημοκρατία, το θέμα που μονοπώλησε την κουβέντα ήταν το νομοσχέδιο που ετοιμάζει το Υπουργείο Μεταφορών. Όπως υποστηρίζουν από τη ΝΔ, το θέμα που μονοπώλησε την κουβέντα ήταν το νομοσχέδιο που ετοιμάζει το Υπουργείο Μεταφορών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι, δυστυχώς, η Κυβέρνηση απεχθάνεται την αξιολόγηση και τις ελεύθερες επιλογές. Αντίθετα, στο ζήτημα της πλατφόρμας Taxibeat, ταυτίζεται απόλυτα με τα στενά συντεχνιακά συμφέροντα μιας μειοψηφίας συνδικαλιστών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η τρίτη αυτοψία Μητσοτάκη για την οικολογική καταστροφή του Σαρωνικού

ADVERTISING

SHARE: