Τα μάζεψε και έφυγε ο Λεβέντης από το συνέδριο του Ποταμιού

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον πρέοδρο της "Ένωσης Κεντρώων" Βασίλη Λεβέντη την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον πρέοδρο της "Ένωσης Κεντρώων" Βασίλη Λεβέντη την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Ποιος ο λόγος που ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αποχώρησε ενώ ήταν προγραμματισμένο να απευθύνει χαιρετισμό

Χαιρετισμό στο συνέδριο του Ποταμιού επρόκειτο να απευθύνει το Σάββατο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, αφού ο κ. Λεβέντης τα μάζεψε και έφυγε από το Εκθεσιακό Κέντρο του Περιστερίου.

Ο λόγος της αποχώρησής του ήταν η σειρά των ομιλητών. Ο κ. Λεβέντης ήταν προγραμματισμένο να πάρει το λόγο μετά τους πρώην πρωθυπουργούς, Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου, κάτι για το οποίο, όπως φάνηκε, δεν ήταν σύμφωνος.

"Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Κ. Βασίλης Λεβέντης προσήλθε στο συνέδριο του Ποταμιού και αποχώρησε χωρίς να μιλήσει, διότι ο κ. Θεοδωράκης δεν σεβάστηκε το πρωτόκολλο στην λίστα των ομιλητών. Εκφράζουμε την λύπη μας γιατί η δημοσκοπική κατάρρευση φέρνει και κακίες", αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, έγραψε στο twitter:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Λεβέντης, Ένωση Κεντρώων, Ποτάμι

ADVERTISING

SHARE: