Τα νέα προεκλογικά σποτ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με ειρωνεία και “άρωμα” εθνικών εκλογών

Τα νέα προεκλογικά σποτ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με ειρωνεία και “άρωμα” εθνικών εκλογών
Eurokinissi

Δείτε τα νέα προεκλογικά σποτ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει εκλογών (Vid)

Στον αγώνα της προεκλογικής εκστρατείας της τελευταίας στιγμής εν όψει δευτέρου γύρου αυτοδιοικητικών εκλογών και ευροεκλογών, μπήκαν τα επιτελεία της Συγγρού και της Κουμουνδούρου.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιλέγουν να επιτεθούν ο ένας στον άλλο με σποτάκια “αποδόμησης”. Η ΝΔ κατεβαίνει με κεντρικό της σύνθημα το “η Ελλάδα δεν αντέχει να γυρίσει στην αβεβαιότητα και στην αστάθεια”. Στο σποτ της ακούγεται και η φωνή του Αλέξη Τσίπρα να λέει “στις 25 ψηφίζουμε, στις 26 φεύγουν” με την απάντηση να είναι: “Θα πετάξουμε όσα κερδίσαμε με τις θυσίες μας;”.

Από την άλλη, η Κουμουνδούρου απαντά με δικό της βίντεο που δόθηκε και αυτό σήμερα στη δημοσιότητα. Και εδώ η διάθεση είναι ειρωνική.

“Σταθερά βήματα μπροστά;”, είναι το ερώτημα και παρουσιάζονται προεκλογικές εξαγγελίες προηγούμενων κυβερνήσεων και κυβερνητικών φορέων. Ανάμεσα τους, εμφανίζονται εξαγγελίες του Ε. Βενιζέλου, του Α. Σαμαρά, του Λ. Παπαδήμου αλλά και του ιδίου του ΔΝΤ. “Σε αυτή την παλιά Ελλάδα, η αριστερά δεν κυβέρνησε ποτέ. Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο, πρώτη φορά αριστερά”, καταλήγει το βίντεο.

Εντύπωση προκαλεί πάντως ο χαρακτήρας εθνικών εκλογών που έχουν και τα δύο βίντεο μιας και τα κόμματα δείχνουν να προσανατολίζονται προς μια ευρύτερη προεκλογική περίοδο με γνώμονα τις κοινοβουλευτικές εκλογές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα