Θ. Παπαθεοδώρου: ‘Η δημόσια περιουσία έχει δεσμευθεί για έναν αιώνα’

Θ. Παπαθεοδώρου: ‘Η δημόσια περιουσία έχει δεσμευθεί για έναν αιώνα’
Ο Θεοδ. Παπαθεοδώρου στις εργασίες του διήμερου «Προοδευτικού Φόρουμ» που συνδιοργανώνουν τα πολιτικά κόμματα «Δράση» και «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» μαζί με τις κινήσεις πολιτών «Δυναμική Ελλάδα», «Π80», «ThinkΠ» και «Μπροστά», το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014, στυο Γκάζι. Στα θεματικά πάνελ (Διακυβέρνηση, Οικονομία, Κοινωνική Πολιτική, Παραγωγή Πλούτου, Κοινωνία των Πολιτών) κατέθεσαν τις απόψεις τους ακαδημαϊκοί, πολιτικοί, νέοι επιστήμονες και συνδικαλιστές, μέλη ΜΚΟ, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και τεχνοκράτες. Στόχος του Φόρουμ είναι η κατάθεση μιας πολιτικής ατζέντας για ένα εθνικό προοδευτικό σχέδιο. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ. μίλησε στο Ραδιόφωνο 14/7 για το τίμημα της εξόδου της χώρας στις αγορές καθώς και για την ένταση στις σχέσεις κυβέρνησης - δικαιοσύνης

«Ο πρωθυπουργός με τη χθεσινή συνέντευξή του επιχείρησε να ωραιοποιήσει τη κατάσταση, αλλά πίσω από τα επινίκια κρύβεται μια άλλη πραγματικότητα, την οποία βιώνει ο λαός» δήλωσε  στην εκπομπή ” Πολύ νωρίς για να είμαι εδώ” με τον Αλέξανδρο Κλώσσα στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Τόνισε ότι η Ελλάδα μπορεί να βγήκε στις αγορές αλλά η κυβέρνηση με πράξεις και παραλήψεις δεν φέρνει την ανάπτυξη ώστε ο ελληνικός λαός να μπορεί να απολαύσει περισσότερα από τον κόπο και την εργασία του.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έκλεισε την αξιολόγηση με έξι δισ. μέτρα και τη δέσμευση έως το 2060 να έχει πλεονάσματα 2%. Η δημόσια περιουσία έχει δεσμευθεί για έναν αιώνα» υπογράμμισε.

Αναφορικά με την ένταση στις σχέσεις κυβέρνησης – δικαιοσύνης, είπε ότι οι επιθέσεις κυβερνητικών στελεχών τέτοιου τύπου δημιουργούν πλαίσιο παρέμβασης και πρόσθεσε ότι για πρώτη φορά υπουργός Δικαιοσύνης βάλλει εναντίον δικαστών. «Παίρνουμε πρωτοβουλίες για να μείνει η δικαιοσύνη ανεξάρτητη» σημείωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα