Θάνος Πλεύρης: Πήρε εξιτήριο ο πρώην βουλευτής

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, οι τρεις άνδρες που κατηγορόυνται για την αιματηρή επίθεση σε βάρος του κομμωτή Πάνου Καλλίτση την 30η Ιανουαρίου στον Περιφερειακό του Λυκαβηττού. Πρόκειται για έναν 29χρονο ημεδαπό ειδικό φρουρό, έναν 42χρονο ημεδαπό έγκλειστο των φυλακών Αγίας Χανίων ο οποίος ήταν έξω με άδεια και έναν 34χρονο υπήκοο Ιράκ. Οι τρεις άνδρες κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απόπειρα ληστείας. 
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, οι τρεις άνδρες που κατηγορόυνται για την αιματηρή επίθεση σε βάρος του κομμωτή Πάνου Καλλίτση την 30η Ιανουαρίου στον Περιφερειακό του Λυκαβηττού. Πρόκειται για έναν 29χρονο ημεδαπό ειδικό φρουρό, έναν 42χρονο ημεδαπό έγκλειστο των φυλακών Αγίας Χανίων ο οποίος ήταν έξω με άδεια και έναν 34χρονο υπήκοο Ιράκ. Οι τρεις άνδρες κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απόπειρα ληστείας. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Εξιτήριο πήρε σήμερα ο πρώην βουλευτής μετά την πολυήμερη νοσηλεία του στη ΜΕΘ, μετά από σοβαρή λοίμωξη που έθεσε τη ζωή του σε κίνδυνο

Εξιτήριο πήρε σήμερα στις 14.00 από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ο Θάνος Πλεύρης, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ.

Υπενθυμίζουμε πως η υγεία του δικηγόρου και πρώην βουλευτή βρισκόταν σε κίνδυνο από τις από τις 13 Νοεμβρίου, μετά την υποβολή του σε προγραμματισμένη αγγειοχειρουργική επέμβαση στο αριστερό κάτω άκρο στο Mediterraneo Hospital. Αργότερα, ακολούθησε δεύτερη επέμβαση στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου έκανε παρακέντιση στο ίδιο πόδι.

Σύμφωνα με τους λοιμωξιολόγους εξαιτίας των επεμβάσεων αυτών και κατά τη διάρκεια των 4 εβδομάδων χωρίς όμως να μπορεί να προσδιορισθεί ο ακριβής χρόνος εισέβαλε μικρόβιο στον οργανισμό του με συνέπεια να εκδηλώσει πολύ σοβαρή λοίμωξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πλεύρης: Με τη βοήθεια του Θεού δίνω μάχη να ξαναδώ τα παιδιά μου

Βγήκε από την εντατική ο Θάνος Πλεύρης

Βελτίωση της κλινικής εικόνας του παρουσιάζει ο Πλεύρης

ADVERTISING

SHARE: