Θάνος Βούρδας: Αναλογικά διόδια για ένα δικαιότερο σύστημα

Θάνος Βούρδας: Αναλογικά διόδια για ένα δικαιότερο σύστημα
Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε., Αθανάσιο Βούρδα, σχετικά με τη σύμβαση έργου "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΠΛΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΠΟ Χ.Θ. 113+000-123+500 ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΣ - ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΙΟΥ" (Α.Δ. 716), με Αναθέτουσα Αρχή την Εταιρεία ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε., την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο Γ.Γ. του υπουργείου Υποδομών μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 και στον Προκόπη Αγγελόπουλο σημειώνοντας ότι θα έχουμε ένα δικαιότερο σύστημα, με τον σχετικό διαγωνισμό να διεξάγεται έως το τέλος του χρόνου

Έως το τέλος του χρόνου, θα γίνει ο διαγωνισμός για τα αναλογικά διόδια, προανήγγειλε μέσω του Ραδιοφώνου 24/7 ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών Θάνος Βούρδας.

Σημείωσε ότι πρόκειται για ένα δίκαιο σύστημα καθώς ο κάθε οδηγός θα πληρώνει για την απόσταση που θα κάνει.

Αναφερόμενος στα έργα που έχουν παραδοθεί, είπε ότι αλλάζει η εικόνα της χώρας και σημείωσε ότι η επαναδιαπραγμάτευση που έκανε η κυβέρνηση μείωσε το κόστος κατα 750 εκατ. ευρώ.

Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν διεκδικεί την πατρότητα κανενός έργου, όποιος πρόσφερε κάτι καλώς το έπραξε, αλλά δεν φαίνεται να υπήρχε η διάθεση για επαναδιαπραγμάτευση του κόστους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα