Θέμα αλλαγής πρωθυπουργού έθεσαν βουλευτές της ΔΗΜΑΡ

ΑΘΗΝΑ-Ομιλία Κουβέλη σε εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ για την κοινωνική προστασία.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Ομιλία Κουβέλη σε εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ για την κοινωνική προστασία.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Τι είπε ο Φ. Κουβέλης στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ

Η ΔΗΜΑΡ επιμένει στην ανάκληση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και στην άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ με κανονικό πρόγραμμα, δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης, μετά το τέλος της σχεδόν εξάωρης κοινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, στην Αγίου Κωνσταντίνου. Πρόσθεσε δε ότι «η αναγκαία αναδιοργάνωση και ο αναγκαίος εξορθολογισμός της πρέπει να γίνουν με την ΕΡΤ ανοιχτή».

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης πήραν το λόγο όλα τα στελέχη της ηγεσίας του κόμματος και τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και συζήτησαν εκτενώς όλες τις πολιτικές παραμέτρους και τα πολιτικά σενάρια που ενδέχεται να προκύψουν και τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει η ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Κουβέλης επεσήμανε ότι η κυβέρνηση είναι τρικομματική και πρέπει να επιβεβαιωθεί ο τρικομματικός της χαρακτήρας και η λειτουργία της.

«Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές. Όποιος επιχειρήσει να την οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές θα έχει την απόλυτη ευθύνη αυτής της επιλογής», κατέληξε.

Η σχετική εισήγηση του κ. Κουβέλη εγκρίθηκε ομόφωνα, ενώ από ορισμένα στελέχη, κατά τη διάρκεια των ομιλιών τους, τέθηκε και θέμα αλλαγής του προσώπου του πρωθυπουργού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοκρατική Αριστερά

ADVERTISING

SHARE: