Θεοδωράκης για σύλληψη Ελλήνων στην Τουρκία: Προέχει να επιστρέψουν τα παιδιά στα σπίτια τους

Θεοδωράκης για σύλληψη Ελλήνων στην Τουρκία: Προέχει να επιστρέψουν τα παιδιά στα σπίτια τους
Press conference by Stavros Theodorakis on the margin of Thessaloniki International Fair, in Thessaloniki, on Sep. 13, 2017 / , , 13 , 2017 SOOC

Η δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη για τη σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο

Η Τουρκία προσπαθεί να κάνει έναν διπλωματικό πόλεμο, με βάση ένα συνηθισμένο περιστατικό, τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και σημείωσε πως η Άγκυρα έχει πάρει λάθος δρόμο, με δήλωσή του, για την υπόθεση της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, στο περιθώριο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

«Έχω πάρει το απολυτήριό μου από τον Έβρο. Αυτά τα περιστατικά ήταν συνηθισμένα. Πότε παραπατούσε ένας Τούρκος, πότε παραπατούσε ένας Έλληνας και βρισκόταν στο αντίπαλο στρατόπεδο και το θέμα έκλεινε πολύ γρήγορα», είπε ο κ. Θεοδωράκης.

Και πρόσθεσε: «Τώρα η Τουρκία προσπαθεί να κάνει έναν διπλωματικό πόλεμο με βάση ένα συνηθισμένο περιστατικό. Είναι λάθος δρόμος και θα πρέπει να προσέξει τα βήματά της γιατί την απομακρύνουν από την Ευρώπη, την απομακρύνουν από τις αξίες του δυτικού κόσμου. Αυτό που προέχει, όμως, είναι να επιστρέψουν τα δύο παιδιά στα σπίτια τους και να υπάρξει και η ανάλογη ψυχραιμία από την ελληνική κυβέρνηση».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα